Vita VPK Oyun Uncharted Golden Abyss PSVİTA Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSVita VPK Oyun İndir kategorisinde portagas tarafından oluşturulan Uncharted Golden Abyss PSVİTA Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 832 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 14 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSVita VPK Oyun İndir
Konu Başlığı Uncharted Golden Abyss PSVİTA Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan portagas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dinolordum

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
Kayıtlı Üyemiz
Eki 30, 2011
876
3,511
93
Oyun açıldı biraz oynuyorum oyundan atıyor tekrar açıyorum kaldığım yerden devam ediyorum biraz oynuyorum yine atıyor acaba 1.03 update mi yapmak gerekiyor?
Update linki;
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Update kurunca oyuna giremedim ben. Umarım sende işe yarar :)

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
1,117
588
113
Psvitada sorunsuz çalışıyor. Emülatörle alakalı muhtemelen. Snapdragon işlemcili ise telefonun turnip driverlari dene belki düzelir.
Hallettim pcsf0001 versiyonunu indirdim C:\Users\(kullanı adı)\AppData\Roaming\Vita3K\Vita3K\ux0\app\PCSF00001 yama dosyasını da oraya attım çalıştı diğer versiyonda bu versiyonda 1.03 update yükleyince hata veriyor onu anlamadım senin attığın yamalı oyun dosyası da çalıştı aslında ama biraz oynadıkça oyundan atıyordu sadece onu anlamadım