Vita VPK Oyun Uncharted Golden Abyss PSVİTA Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSVita VPK Oyun İndir kategorisinde portagas tarafından oluşturulan Uncharted Golden Abyss PSVİTA Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 832 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 14 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSVita VPK Oyun İndir
Konu Başlığı Uncharted Golden Abyss PSVİTA Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan portagas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dinolordum

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
Kayıtlı Üyemiz
Eki 30, 2011
875
3,511
93
Hallettim pcsf0001 versiyonunu indirdim C:\Users\(kullanı adı)\AppData\Roaming\Vita3K\Vita3K\ux0\app\PCSF00001 yama dosyasını da oraya attım çalıştı diğer versiyonda bu versiyonda 1.03 update yükleyince hata veriyor onu anlamadım senin attığın yamalı oyun dosyası da çalıştı aslında ama biraz oynadıkça oyundan atıyordu sadece onu anlamadım
Sevindim halletmene :) Pcsf0001 telefona kuramadım pcde ise denemedim. Pcsf0001 update ile çalışıyor mu pcde?

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
1,117
588
113
Sevindim halletmene :) Pcsf0001 telefona kuramadım pcde ise denemedim. Pcsf0001 update ile çalışıyor mu pcde?
Hayır aynı hatayı veriyor olmadı güncelleme ama bir kaç defa attı direk kapatıyor hata vermeden kendini emulator oynarken bu sefer daha uzun aralıklı bitirebilirim oyunu herhalde 😅

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
Kayıtlı Üyemiz
Eki 30, 2011
875
3,511
93
Oyun Türkçe olarak çalışıyor ama konu sahibinin belirttiği gibi bazı Türkçe karakterlerde sorun var. bazısı da iç içe geçmiş ama öyle rahatsız edici değil. En azından hikayeyi anlayarak oynamak isteyenlerin işini görecektir. Benim gibi.
İç içe geçmiş derken font mu bozuk? Ben psvita ve emülatör ile denedim bir sorun görmedim.

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
Kayıtlı Üyemiz
Eki 30, 2011
875
3,511
93
elinize sağlık çeviri nasıl yapıyorsunuz
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

hocam kurmama ragmen türkçe olmadı yamalı vpk dosyası yok mu
Psvita da deniyorsan rePatch pulugin kurulu olmalı yoksa çalışmaz.
Denk geldim ben bir kere belki sana denk gelmemiştir veya gözünden kaçmıştır.
Oyunun başında bir tane vardı. Cümle uzun olmuş diye bir kısmı üstüne gelmişti eğer ondan bahsediyorsan.
Tüm oyunu test etme şansım olmadı ufak tefek hatalar olabilir yani.