PS4 Türkçe YAMA Undertale PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Nitr0 tarafından oluşturulan Undertale PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,471 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 22 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Undertale PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Nitr0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan lasantalo

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
4,342
6,340
113
bir de sıkıştırılmasam çok güzel olurdu :) ama cidden dertti yani 14.224 satır bir de yapay zeka sürekli hata yaptı çevirierli tutarlı hale getirmeye çalışıyorum bir yandan bi yandan abim beni sıkıştırıyor hallettik neticesinde çok şükür :)
En az winrar kadar sıkıltırırım😅🤣🤣

szg

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 11, 2018
239
95
28
Undertale PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Undertale oyununun Türkçe Altyazılı yamasıyla karşınızdayım. oyunun 14.224 satırı vardı resmen metinden oluşuyor oyun yapay zekaya çevirttim defalarca tutarlılık testi yaptım kendimde elimden geldiğince kontrol ettim türkçe karakterler eklenmiştir %100 türkçe diye biliyorum eksik kalanlar varsa affola
@yhanova abime ve kızına küçük bir hediye :)

OYUN HAKKINDA
Toby Fox tarafından geliştirilen ve 2015 yılında piyasaya sürülen Undertale, Yeraltı Dünyası'na düşen bir insan çocuğun canavarlarla dolu bu diyardan kaçış macerasını konu alan bağımsız bir rol yapma (RPG) oyunudur. Oyunculara karşılaştıkları canavarları öldürmek yerine onlarla empati kurup bağışlama seçeneği sunan benzersiz dövüş mekaniği, oyunu geleneksel RPG'lerden ayırır. Verilen kararlara göre tamamen şekillenen sürprizli hikayesi, hafızalara kazınan müzikleri, absürt mizahı ve derin karakter bağlarıyla Undertale, modern oyun dünyasının en ikonik yapımları arasında yer alır.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
NITR0

PS4 TOOL VE PAKETLEME
NITR0

PS4 PORT VE DÜZENLEME
NITR0

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]
teşekkürler...

naim aras

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 28, 2022
60
10
8

Undertale oyununun Türkçe Altyazılı yamasıyla karşınızdayım. oyunun 14.224 satırı vardı resmen metinden oluşuyor oyun yapay zekaya çevirttim defalarca tutarlılık testi yaptım kendimde elimden geldiğince kontrol ettim türkçe karakterler eklenmiştir %100 türkçe diye biliyorum eksik kalanlar varsa affola
@yhanova abime ve kızına küçük bir hediye :)

OYUN HAKKINDA
Toby Fox tarafından geliştirilen ve 2015 yılında piyasaya sürülen Undertale, Yeraltı Dünyası'na düşen bir insan çocuğun canavarlarla dolu bu diyardan kaçış macerasını konu alan bağımsız bir rol yapma (RPG) oyunudur. Oyunculara karşılaştıkları canavarları öldürmek yerine onlarla empati kurup bağışlama seçeneği sunan benzersiz dövüş mekaniği, oyunu geleneksel RPG'lerden ayırır. Verilen kararlara göre tamamen şekillenen sürprizli hikayesi, hafızalara kazınan müzikleri, absürt mizahı ve derin karakter bağlarıyla Undertale, modern oyun dünyasının en ikonik yapımları arasında yer alır.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
NITR0

PS4 TOOL VE PAKETLEME
NITR0

PS4 PORT VE DÜZENLEME
NITR0

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]
Teşekkürler