PS4 Türkçe YAMA Undertale Türkçe Yama İsteği

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Türkçe Yama İstekleriniz kategorisinde yhanova tarafından oluşturulan Undertale Türkçe Yama İsteği başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,706 kez görüntülenmiş, 50 yorum ve 10 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Türkçe Yama İstekleriniz
Konu Başlığı Undertale Türkçe Yama İsteği
Konbuyu başlatan yhanova
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nitr0

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
4,342
6,340
113
Undertale

CUSA08801 veya CUSA09415

Pc de türkçe yaması var Castellanos @Castellanos
yok ben yapamam
yok ben yoğunum
yok garnım aç
yok zamanım dedi

Bende benim kıza dedim
Şimdilik yapamıyoruz ama sitede danışayım kızım dedim :)

Acelesi yok müsait olduğunuzda el atabilirseniz çık seviniriz
Gerçi ben oynamam da 😂

Tekrar herkese çok teşekkürler

Yapabilirseniz eyvallah
Yapamazsanız da eyvallah 😍😍😍

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
4,342
6,340
113
Bunu biri daha istemisti dosyalarina bakmıştım. Hazır uygulaması var zaten ama baya metin vardı ve biraz karışıktı. Hiç cevirmeyede niyetlenmedim 😅😂
Bundan ortalama 35 sene önce babam dediki

Size bilgisayar alacaktım
Evet baba
Geri vazgeçtim dedi

😂😅😅

Yapma etme portagas @portagas 😅😂🤣

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
Kayıtlı Üyemiz
Eki 30, 2011
872
3,507
93
Bundan ortalama 35 sene önce babam dediki

Size bilgisayar alacaktım
Evet baba
Geri vazgeçtim dedi

😂😅😅

Yapma etme portagas @portagas 😅😂🤣
Ben yapamayacagim maalesef. Şuanda ugrastigim 4 tane oyun var birini 2 platforma daha port edegim. Bunları hemen bitirip kendi özel islerim var onları halletmem lazım.

Bu oyunla ilgili şöyle biseyde var PC yaması şifreli metinlere ulaşılamıyor.Switch yamasıni gördüm discorda ama indirip denemedim. Ben çeviririm yada port ederim diyen olursa yardımcı olurum ama :)

MyBe&Ka

TR YAMA KING & PROGRAMMER
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 15, 2022
451
2,012
93
Bu nasıl oyun ya Allah aşkına :) Üstelik Neil @Neil ve portagas @portagas ta bakmış. Birde bana antin kuntin oyunlarla uğraşıyorsun diyorlar. :) yhanova @yhanova sana mı yegenlere mi bu başyapıt :)
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

İnşallah kızmaz şakacıya takıldık ama :)

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
Kayıtlı Üyemiz
Eki 30, 2011
872
3,507
93
Bu nasıl oyun ya Allah aşkına :) Üstelik Neil @Neil ve portagas @portagas ta bakmış. Birde bana antin kuntin oyunlarla uğraşıyorsun diyorlar. :) yhanova @yhanova sana mı yegenlere mi bu başyapıt :)
Geçen aylarda Psvita için birkaç yama yapınca birisi bu oyunu da yapar mısın demişti. Bu oyunun ismini ilk o zaman duydum. Basit pixel oyunu gibi duruyor ama metinleri baya var ve karışık bir metin belgesi var 😅

MyBe&Ka

TR YAMA KING & PROGRAMMER
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 15, 2022
451
2,012
93
Geçen aylarda Psvita için birkaç yama yapınca birisi bu oyunu da yapar mısın demişti. Bu oyunun ismini ilk o zaman duydum. Basit pixel oyunu gibi duruyor ama metinleri baya var ve karışık bir metin belgesi var 😅
Ya minecraft gibi o tarz oyunları hiç kafam almıyor acayip sıkılıyorum. :) Ondan öyle takıldım. Düz koridor tarzı olacak bana, açık dünya tarzı geniş alan olup yolu bulamayınca taksimetre çok yazıyor. :)

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,328
56,852
113
MyBe&Ka @MyBe&Ka portagas @portagas Neil @Neil

Valla kaç kez yazdı bana bunun için ama yazdıklarınızın aynısını hemen hemen ben de yazdım, ama anlamadı beni 😂