USB'de Please Wait Sorunu

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknik Servis kategorisinde PSPGAME tarafından oluşturulan USB'de Please Wait Sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,251 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknik Servis
Konu Başlığı USB'de Please Wait Sorunu
Konbuyu başlatan PSPGAME
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PSPGAME

PSPGAME

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 29, 2010
249
1
18
USB kablomla PSP'ye oyun atacağım ancak XP bilgisayarımda atabiliyorken Windows 7 laptop'ımda bu hatayı alıyorum.Sizce sebebi nedir? (Kabloda bir sorun yok.)
Driver falan mı yüklemem lazım arkadaşlar?

armes

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 16, 2012
7
0
1
44
Psp üzerinden usb bağlantısına izin ver

iPad 4'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi.

PSPGAME

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 29, 2010
249
1
18
[MENTION=152740]PS3kolik[/MENTION] , Laptop dedim hocam :D [MENTION=121825]armes[/MENTION] , zaten öyle abi :(

PSPGAME

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 29, 2010
249
1
18
recovery menu plugins sekmesinden disabled yaparak kapatabilirsin
Recovery kısmına geldim dediğiniz gibi , plugins'e de geldim ama bomboş , sadece back tuşu var.Versiyonumdan kaynaklı olabilir mi? Ya da dediğim gibi driverdan , çünkü XP bilgisayarımda açılıyor dediğim gibi.Versiyonum 5.50 Gen-D (Full)

Son düzenleme:

Unknown

C/C++ Developer
Moderatör
Ağu 21, 2009
1,165
266
83
Recovery kısmına geldim dediğiniz gibi , plugins'e de geldim ama bomboş , sadece back tuşu var.Versiyonumdan kaynaklı olabilir mi? Ya da dediğim gibi driverdan , çünkü XP bilgisayarımda açılıyor dediğim gibi.Versiyonum 5.50 Gen-D (Full)
bilgisayarin usb portunda temassizlik vardir o zaman asagi yukari bastirarak temas kurmayi dene