BizeHeryerTRabzon Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Ara 24, 2010 143 2 18 Ocak 7, 2011 #1 Level sıstemı mevcutdur. Irk olarak Insan ve Orc vardır.Multıplayer oynanabılıyor. KURULUMSP/GAME Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. [/QUOTE]
Level sıstemı mevcutdur. Irk olarak Insan ve Orc vardır.Multıplayer oynanabılıyor. KURULUMSP/GAME Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. [/QUOTE]
zomb1e Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Kas 16, 2008 35 0 6 37 Siteye Git Ocak 23, 2011 #2 Bir ekran görüntüsü falan olsaydı daha iyi olurdu
Shadow King Erişim Engelli Ara 13, 2009 208 1 18 Ocak 28, 2011 #3 Eğer konuya caps eklenmezse konu 24 saat içinde silinecektir...
yigitovski Erişim Engelli Tem 13, 2009 485 6 18 Ocak 29, 2011 #4 Ben veriyim resimleri : Bu da videosu : Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Ben veriyim resimleri : Bu da videosu : Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
BizeHeryerTRabzon Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Ara 24, 2010 143 2 18 Ocak 29, 2011 #5 yigitovski' Alıntı: Ben veriyim resimleri : Bu da videosu : Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Saol yigitovski konuyu unutmusum...
yigitovski' Alıntı: Ben veriyim resimleri : Bu da videosu : Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Saol yigitovski konuyu unutmusum...
teencup Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Ocak 18, 2013 1 0 1 48 Siteye Git Nis 4, 2013 #8 güzel oyuna benziyor.