PS5 Oyun Türkçe Yama Watch Dogs Legion PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde bluetooth1905 tarafından oluşturulan Watch Dogs Legion PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,866 kez görüntülenmiş, 95 yorum ve 29 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Watch Dogs Legion PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan bluetooth1905
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dahaka123

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
1,108
590
113

Castellanos @Castellanos bu gazla yazdım bir tool verdim çoşkuyu bakalım. :)

bluetooth1905 @bluetooth1905 dosya eksiksiz değil mi deli gibi token harcıyorum şuan :)

Dosyadaki metinleri satır satır çevirmek yerine önceki ve sonraki satırları okuyarak hikâye akışını, karakter üslubunu, mizahı, küfür seviyesini ve özellikle oyundaki Londra jargonu ile İngiliz sokak ağzını Türkçede doğal karşılıklarla koruyor. Yani İngilizce argoyu kelimesi kelimesine çevirmek yerine, karakterin yaşına, sosyal çevresine ve konuşma tarzına uygun Türkçe bir üslup oluşturuyor.

Özel isimler, silah kodları, oyun içi değişkenler ve [PLAYER], [LOCATION], %s gibi teknik ifadeler değiştirilmeden bırakılıyor. Çeviri; çevirmen, editör ve kalite kontrol olmak üzere üç aşamadan geçiyor. Ayrıca oyun terminolojisi için özel sözlük, karakter profilleri ve tutarlılık denetimi kullanılıyor.
Süpersiniz elinize sağlık tool yazabildiğinizi gördüğüme çok sevindim Batman arkham knight ps4 versiyonu bakabilir misiniz çıktığı günden beri oynamadım playstation uzanarak oynayıp bitirecem diye 🥲

bluetooth1905

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 16, 2020
188
480
63

bluetooth1905 @bluetooth1905 dosya eksiksiz değil mi deli gibi token harcıyorum şuan :)

Dosyadaki metinleri satır satır çevirmek yerine önceki ve sonraki satırları okuyarak hikâye akışını, karakter üslubunu, mizahı, küfür seviyesini ve özellikle oyundaki Londra jargonu ile İngiliz sokak ağzını Türkçede doğal karşılıklarla koruyor. Yani İngilizce argoyu kelimesi kelimesine çevirmek yerine, karakterin yaşına, sosyal çevresine ve konuşma tarzına uygun Türkçe bir üslup oluşturuyor.

Özel isimler, silah kodları, oyun içi değişkenler ve [PLAYER], [LOCATION], %s gibi teknik ifadeler değiştirilmeden bırakılıyor. Çeviri; çevirmen, editör ve kalite kontrol olmak üzere üç aşamadan geçiyor. Ayrıca oyun terminolojisi için özel sözlük, karakter profilleri ve tutarlılık denetimi kullanılıyor.
Süpersin kardeşim. Sanki daha iyisi olamaz gibi geliyor... Hatta şu cümlen varya "Çeviri; çevirmen, editör ve kalite kontrol olmak üzere üç aşamadan geçiyor. Ayrıca oyun terminolojisi için özel sözlük, karakter profilleri ve tutarlılık denetimi kullanılıyor. " insan okudukça okuyası geliyor :) Bu arada sadece çeviri kısmını verdim yani saf metinleri. Aslında dil dosyası çok daha karmaşık. Tekrardan birleştireceğim. İçin rahat olsun sen çeviriyi hallet gerisi bende... :)

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Son düzenleme:

OyunDelisiyim

TR YAMA KING
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 24, 2025
516
1,841
93

Boşa API harcıyorsun. Ben 6 aydır kendi yazılımımı kullanıyorum. Web oturumunu kullanıyor. API masrafı yok. Gemini'nin 5 saatlik limiti var claude gibi. 5 saatte bir limit sıfırlanıyor. Bu limit 20.000 satır çevirebiliyor. Sonra bekliyorum 5 saatlik sıfırlamay. 20.000 satır da ortalama 2 saatte bitiyor.

Ekli dosyalar

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
1,108
590
113
Boşa API harcıyorsun. Ben 6 aydır kendi yazılımımı kullanıyorum. Web oturumunu kullanıyor. API masrafı yok. Gemini'nin 5 saatlik limiti var claude gibi. 5 saatte bir limit sıfırlanıyor. Bu limit 20.000 satır çevirebiliyor. Sonra bekliyorum 5 saatlik sıfırlamay. 20.000 satır da ortalama 2 saatte bitiyor.

Bu da sizin kendiniz yaptığınız tool mu merakımdan soruyorum her oyunu bu tool ile çevirebilir miyiz batman arkham knight oyunu çevirebilir miyiz ya da çevirmeyi denediniz mi?

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,464
57,127
113
Süpersiniz elinize sağlık tool yazabildiğinizi gördüğüme çok sevindim Batman arkham knight ps4 versiyonu bakabilir misiniz çıktığı günden beri oynamadım playstation uzanarak oynayıp bitirecem diye 🥲
Abim o bunun gibi değil, binlerce dosya var zamanında iki kez yaptım ama batmobil aracına binince oyun aşırı kastığı için silmiştim. Şifresini kırmak, açmak, çevirmek/port etmek, bunlar insanın baya zamanını alır. Tek dosya da değil. Sadece altyazı dosyaları 1700'den fazla. Diğer kalan dosyaları da katarsak 1800'ü bulur.

Onu da geçtim, yamanın okunmasını da sağlamak için toc.txt dosyasına çevrilen dosyaların yeni boyutlarının da işlenmesi lazım.

Araplar bir şekilde bu kasma olayını çözmüştü, onlara da yazmıştım hatta ama gel gör ki GTA 5 faciasından sonra yardımı kestiler. İşte bazıları burunlarını sokunca her şey bir anda mahvolabiliyor maalesef.

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
1,108
590
113
Abim o bunun gibi değil, binlerce dosya var zamanında iki kez yaptım ama batmobil aracına binince oyun aşırı kastığı için silmiştim. Şifresini kırmak, açmak, çevirmek/port etmek, bunlar insanın baya zamanını alır. Tek dosya da değil. Sadece altyazı dosyaları 1700'den fazla. Diğer kalan dosyaları da katarsak 1800'ü bulur.

Onu da geçtim, yamanın okunmasını da sağlamak için çevrilen dosyaların yeni boyutları da toc.txt dosyasına işlenmeleri lazım.

Araplar bir şekilde bu kasma olayını çözmüştü, onlara da yazmıştım hatta ama gel gör ki GTA 5 faciasından sonra yardımı kestiler. İşte bazıları burunlarını sokunca her şey bir anda mahvolabiliyor.
Biliyorum zamanında sizin de emek verip uğraştığınız ama kasma sorunu olduğunu söylemiştiniz bende bir umut yapan çıkan diye çeviri yamasıyla uğraşanlara soruyorum 🥲

OyunDelisiyim

TR YAMA KING
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 24, 2025
516
1,841
93

Onu da geçtim, yamanın okunmasını da sağlamak için toc.txt dosyasına çevrilen dosyaların yeni boyutlarının da işlenmesi lazım.

Araplar bir şekilde bu kasma olayını çözmüştü, onlara da yazmıştım hatta ama gel gör ki GTA 5 faciasından sonra yardımı kestiler. İşte bazıları burunlarını sokunca her şey bir anda mahvolabiliyor maalesef.
Kasan taraf oyunun neresindeydi başkn hatırlıyormusun. Oyunun testini ona göre doğru yapmak isterim.
Bir de bahsettiğimiz hangi batman tam ismi nedir :D