PS5 Oyun Türkçe Yama Watch Dogs Legion PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde bluetooth1905 tarafından oluşturulan Watch Dogs Legion PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,880 kez görüntülenmiş, 95 yorum ve 29 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Watch Dogs Legion PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan bluetooth1905
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dahaka123

bluetooth1905

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 16, 2020
188
480
63
Watch Dogs®_ Legion Türkçe yama hazır arkadaşlar. Uyumsuz veya hatalı bir metin görürseniz ekran görüntüsünü bu konu altına atarsanız güncellemeye devam ederiz. Hayırlı olsun.

Çeviri konusunda çok emek veren ve projede emeği büyük olan @utkubrs 'a teşekkür ediyorum.

Tabi Castellanos @Castellanos olmazsa olmaz. Her zaman yanımızdaydı. Sana da teşekkürler dostum.

Son düzenleme:

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,479
57,168
113
Watch Dogs®_ Legion Türkçe yama hazır arkadaşlar. Uyumsuz veya hatalı bir metin görürseniz ekran görüntüsünü bu konu altına atarsanız güncellemeye devam ederiz. Hayırlı olsun.

Çeviri konusunda çok emek veren ve projede emeği büyük olan @utkubrs 'a teşekkür ediyorum.

Tabi Castellanos @Castellanos olmazsa olmaz. Her zaman yanımızdaydı. Sana da teşekkürler dostum.
Valla asıl sizin emeklerinize sağlık. Saatlerce bu yama için çaba gösterdiniz. Hakkınız ödenmez valla. :)