Watch Dogs PS3 DUPLEX Repack 8GB Kota Dostu

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Oyunları kategorisinde arif02 tarafından oluşturulan Watch Dogs PS3 DUPLEX Repack 8GB Kota Dostu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,242 kez görüntülenmiş, 112 yorum ve 127 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Oyunları
Konu Başlığı Watch Dogs PS3 DUPLEX Repack 8GB Kota Dostu
Konbuyu başlatan arif02
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 22mehmet22

arif02

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 5, 2008
1,693
8,381
113
benim oyun görüşüm görüntü çok güzel bazı arkadaşlar oyun grafiğini hiç beyen medik diyorlar tabi beyen mezlar onlarda haklı ben ilk ps1 görünçe aklım gitti
inanamadım tekkeni görünce buney yav dedim sanki filim izliyorum gibi geldi sonra ps2 çıktı residen evil 4 görünçe god of war görünçe işte bu grafik bu oyun dedim
ben nasıl bu zamana kadar ps1 oynamışım dedim şimdi baktım ps3 çıktı görüntü resmede deli gibi oldum god of war 3 görünçe şoka girdim sanki şimde ps4
çıktı ister istemez grafik kıyaslıyaçaklar ama ps3 göre derseniz görüntü gerçek ten çok iyi bence
tabi bu benim düşünçem size bir şey diyeme benim için yeni oyun çıksında yer zaten bekledim iki oyun var onlar bana yerter

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution
One Piece: Unlimited World Red

roverandom

Shinigami
Kayıtlı Üyemiz
Eki 13, 2008
842
27
28
46
japonya
ne diye ps4 aldim anlamadim..aldigima ciden pisman oldum..her oyun buraya 2 ay gec geliyor...sony nin mantigini s...m...daha second son 3 gun once satisa cikti..her oyun boyle olaaksa boyle isin ben...hesapta isin membasinda yasiyoruz....

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
884
113
39
PSLAND:)
merhaba oyun bende there is a problem with the disc you re using it may be dirty or damaged bu hatayı veriyor ama ilk çıktığında 15 gb lık olanı da indirdim şimdi bunuda indirdim hata veriyor :(
Kardeş bende burdaki 8gb Ligi indirdigimde sendeki aynı hatayı vermişti. Bi baktım 6.part eksik. Indirdikten sonra tekrar cikartim ve sorunsuz çalıştı.

Отправлено с моего SM-N9000Q через Tapatalk

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
884
113
39
ne diye ps4 aldim anlamadim..aldigima ciden pisman oldum..her oyun buraya 2 ay gec geliyor...sony nin mantigini s...m...daha second son 3 gun once satisa cikti..her oyun boyle olaaksa boyle isin ben...hesapta isin membasinda yasiyoruz....
Vallami abi :( sony nin mekanı anavatanı olacak orası. Abicim burdaki gibi spot olayı yokmu oralarda, sayanora arigato:)

barbar2

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 4, 2012
803
777
93
antarktika
benim oyun görüşüm görüntü çok güzel bazı arkadaşlar oyun grafiğini hiç beyen medik diyorlar tabi beyen mezlar onlarda haklı ben ilk ps1 görünçe aklım gitti
inanamadım tekkeni görünce buney yav dedim sanki filim izliyorum gibi geldi sonra ps2 çıktı residen evil 4 görünçe god of war görünçe işte bu grafik bu oyun dedim
ben nasıl bu zamana kadar ps1 oynamışım dedim şimdi baktım ps3 çıktı görüntü resmede deli gibi oldum god of war 3 görünçe şoka girdim sanki şimde ps4
çıktı ister istemez grafik kıyaslıyaçaklar ama ps3 göre derseniz görüntü gerçek ten çok iyi bence
tabi bu benim düşünçem size bir şey diyeme benim için yeni oyun çıksında yer zaten bekledim iki oyun var onlar bana yerter

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution
One Piece: Unlimited World Red

aynen katılıyorum.ps3 de tamam süper grafikleri yok ama çöp denecek kadar da kötü değil.oyuna alışınca keyifli bir hal alıyor.etrafı iyi kullanmazsanız ve sağdece çatışmaya odaklı oynarsanız bu oyundan zevk alamazsınız.bu oyunda siz bir hackersiniz yani hackleyin :)
kısacası ben oyunu sevdim hatta beklediğimden bile iyi çıktı.tabii bazı konularda kalitesiz kalan kısımları var ama ubisoft bu türde ki ilk oyununda gayet başarılı bence.ilk elin günahı olmaz.AC seriside open world ama bu daha farklı dinamiklere sahip olduğundan farklı bir tür gibi :)

Son düzenleme:

GAMEMASTER

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 11, 2012
3,046
278
83
Full sürüm indiriyorum torrent bakmadım repack sürümü için bulsam bile yavaş olurdu büyük ihtimalle. İndirince silerim artık dil dosyalarını zaten dizilerde sezon finali yaptı oyunda çıkmıyor kota fazlasıyla yeter.

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
884
113
39
Bunları pre ye çeviricek yokmu bugün indirmem lazım da
Kardeş firedrive linkleri zaten Son hızda iniyor :)

(PS63)

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 20, 2013
628
142
43
Evet...
Oyunu nihayet az önce 3.55'şe fix'leyerek deneme fırsatım oldu
9gb'lik hafızaya sahip bi telefonla 15gb'lik oyunu torrent'ten çekmek tabii kolay olmadı
gerçi sadece birkaç saat rötar yaşadım ama buna değdi
1.01 updatesinide kurup sadece bi bölüm geçip cihazı kapadım
Karakterin adının aiden olması aklıma beyond'u getirdi
Bence oyun genel anlamda iyi
Tabii biraz oynayarak daha stabil bi tespit yapılabilir
yanlız anladığım bu oyun için iyibir ingilizce şart
Kimbilir belkide türkçe yaması gelir hikayeyi daha iyi kavrarız
Ben bunun için biraz bekleyeceğim

This is not just a game!!!