PS5 HACK Welcome to Kstuff Lite 13.60 FW

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan Welcome to Kstuff Lite 13.60 FW başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,600 kez görüntülenmiş, 53 yorum ve 13 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı Welcome to Kstuff Lite 13.60 FW
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan emrecnty

one41

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
May 3, 2015
549
149
43
Gayet stabil 12.70 , siz kimin yorumlarını okudunuz hocam :D oynamadığım oyun da yok
hocam burda ki bütün yorumları okuyorum bazı yorumlarda 50 dakika bekleniyor bazı yorumlarda oyundan ses gelmiyor bazılarında oyun açılmıyor o yüzden öyle dedim.Acelem de yok ps5 için ps4 ve ps3 de var bende onlarda bile daha bitirmediğim onlarca oyun var.

sezar061

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 16, 2014
212
95
28
hocam burda ki bütün yorumları okuyorum bazı yorumlarda 50 dakika bekleniyor bazı yorumlarda oyundan ses gelmiyor bazılarında oyun açılmıyor o yüzden öyle dedim.Acelem de yok ps5 için ps4 ve ps3 de var bende onlarda bile daha bitirmediğim onlarca oyun var.
Oyunlarda sorun yok genel olarak, kullanılan ssd hdd depolama birimlerine göre sorunlar oluyor , bendeki çoğu oyun hdd de yüklü, baya işimi görüyor, ama bazı oyunlar illaki ssd istiyor yükleme süresi uzun olduğundan ssd olmayınca hata verip açılmıyor, açılmayan oyunları ne zaman ssd ye atsam sorun yaşamadan oynuyorum, bu arada oyunlarda ses problemi hiç yaşamadım
Yüklediğim oyunlar sıştırılmış PFS formatında

one41

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
May 3, 2015
549
149
43
Oyunlarda sorun yok genel olarak, kullanılan ssd hdd depolama birimlerine göre sorunlar oluyor , bendeki çoğu oyun hdd de yüklü, baya işimi görüyor, ama bazı oyunlar illaki ssd istiyor yükleme süresi uzun olduğundan ssd olmayınca hata verip açılmıyor, açılmayan oyunları ne zaman ssd ye atsam sorun yaşamadan oynuyorum, bu arada oyunlarda ses problemi hiç yaşamadım
Yüklediğim oyunlar sıştırılmış PFS formatında
Cok teşekkürler 👍