PS4 Türkçe YAMA Wolfenstein II The New Colossus PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde MyBe&Ka tarafından oluşturulan Wolfenstein II The New Colossus PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 347 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 15 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Wolfenstein II The New Colossus PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan MyBe&Ka
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan MyBe&Ka

MyBe&Ka

TR YAMA KING & PROGRAMMER
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 15, 2022
529
2,624
93
Wolfenstein II The New Colossus 4 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Wolfenstein II The New Colossus 4 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Selamlar Wolfenstein II The New Colossus oyununun türkçe yaması ile karşınızdayım.
Ps4 için diğer 2 bölüme sağolsun arkadaşlar tr yama yapmışlar, bende seriye devam etmek istedim.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Wolfenstein II The New Colossus Tr Bu Oyun

Oyunu paylaşan @hako ya teşekkür ederim.

Keyifli oyunlar dilerim. :)

OYUN HAKKINDA

Wolfenstein II: The New Colossus, MachineGames tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından 2017 yılında çıkarılan bir birinci şahıs nişancı (FPS) video oyunudur.

Oyunun Konusu ve Hikayesi
Alternatif Tarih: Oyun, İkinci Dünya Savaşı'nı Nazilerin kazandığı alternatif bir 1961 yılında geçer.
Ana Karakter: Oyuncular, "Terror-Billy" olarak bilinen Amerikan direniş savaşçısı B.J. Blazkowicz karakterini yönetir.
Amaç: Blazkowicz, Nazi rejimini ülkeden atmak ve Amerikan direnişini yeniden alevlendirmek için Nazi güçleriyle savaşır.

- Yoğun hikâye ve sinematik anlatım - Çift silah kullanabilme
- Gizlilik veya doğrudan çatışma seçenekleri - Oldukça sert/kanlı FPS oynanışı
- PS4, Xbox One, PC ve Switch sürümleri var...

Oynama sırası açısından en mantıklısı: The New Order → The Old Blood → The New Colossus.

KURULUM

CUSA07384 kodlu Ana oyunu ve Dlc yi
@hako nun oyun sayfasından indirebilirsiniz.
Update içine gömülü olan yamayı ise aşağıdan indirebilirsiniz.

ÇEVİRİ + TOOL + PS4 PORT VE DÜZENLEME
MYBE&KA

OYUN TRAİLER

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Son düzenleme:

MyBe&Ka

TR YAMA KING & PROGRAMMER
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 15, 2022
529
2,624
93
Google AI MyBe&ka ne demek

"MyBe&ka" (veya yaygın yazımıyla Maybe ka), tek bir İngilizce kelime veya resmi bir sözlük terimi değildir. Bu ifadenin ne anlama geldiği, kullanıldığı yere göre şu 3 farklı şekilde açıklanabilir:

1. "Maybe" (Belki) + İnternet Argosu "KA" (Kısa Kod)
İnternet dünyasında KA kısaltmasının farklı dillerde popüler anlamları vardır:
  • Almanca Mesajlaşma Argosu (Keine Ahnung): Almancada çok sık kullanılan "Keine Ahnung" (Hiçbir fikrim yok / Bilmiyorum) ifadesi internette KA olarak kısaltılır. Bu durumda Maybe KA, yarı İngilizce yarı Almanca bir internet jargonu olarak "Belki, (bilmem) hiçbir fikrim yok" anlamına gelebilir.
  • İngilizce Oyun/Sokak Argosu (Kick Ass): İngilizce mesajlaşmalarda KA, "Harika, muhteşem, ortalığı yıkıp geçen" anlamındaki "Kick Ass" kalıbının kısaltmasıdır.
:D:D:D

Yaşayan yaşamayan sevdiklerimin isim harf kısaltmaları :) Aslında tr yamaları kendim için yapıyordum başta, sonra herkes faydalansın istedim, nickte öyle kaldı. ❤

Son düzenleme:

Deniz36

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 26, 2023
798
686
93
başımızı kaldıramaz olduk pc den yine kalite kokan bir başyapıt daha MyBe&Ka @MyBe&Ka emeklerine sağlık afişe hayran kaldim

Son düzenleme: