PS4 Türkçe YAMA Wolfenstein II The New Colossus PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde MyBe&Ka tarafından oluşturulan Wolfenstein II The New Colossus PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 335 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 15 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Wolfenstein II The New Colossus PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan MyBe&Ka
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan MyBe&Ka

Yerayay

Patch King & Programmer
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Haz 25, 2024
821
8,039
93
Arcadia Bay, Oregon
Google AI MyBe&ka ne demek

"MyBe&ka" (veya yaygın yazımıyla Maybe ka), tek bir İngilizce kelime veya resmi bir sözlük terimi değildir. Bu ifadenin ne anlama geldiği, kullanıldığı yere göre şu 3 farklı şekilde açıklanabilir:

1. "Maybe" (Belki) + İnternet Argosu "KA" (Kısa Kod)
İnternet dünyasında KA kısaltmasının farklı dillerde popüler anlamları vardır:
  • Almanca Mesajlaşma Argosu (Keine Ahnung): Almancada çok sık kullanılan "Keine Ahnung" (Hiçbir fikrim yok / Bilmiyorum) ifadesi internette KA olarak kısaltılır. Bu durumda Maybe KA, yarı İngilizce yarı Almanca bir internet jargonu olarak "Belki, (bilmem) hiçbir fikrim yok" anlamına gelebilir.
  • İngilizce Oyun/Sokak Argosu (Kick Ass): İngilizce mesajlaşmalarda KA, "Harika, muhteşem, ortalığı yıkıp geçen" anlamındaki "Kick Ass" kalıbının kısaltmasıdır.
:D:D:D

Yaşayan yaşamayan sevdiklerimin isim harf kısaltmaları :) Aslında tr yamaları kendim için yapıyordum başta, sonra herkes faydalansın istedim, nickte öyle kaldı. ❤
Hmmm manevi anlamı güzelmiş. 🙂

OneGrandPixel

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 19, 2025
313
230
43
Uzayda
Bu serinin ilk oyunu çıktığında benim çocukluğuma denk geliyordu, Pentium 4 PC'ler yeni çıkmıştı, Samsung tüplü düz ekran monitörler le ne keyifli günlerdi. :)

Yama için teşekkürler, emeği geçen herkesin emeğine sağlık. :)

kexepas

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 29, 2022
489
1,477
93
New order ve old blood oyunlarını sayısızca oynayıp bitirdim. Bu oyunu ise 1 kere oynadım. Güzeldi ama nedense diğer oyunlara nazaran zayıf geldi. Hele en son çıkan young blood'a iki kere başlayıp yarım bıraktım o berbattı.

Belki bu yama ile 2. kere oyanama fırsatım olur. Emeği geçen herkese teşekkür ederim :)

MyBe&Ka

TR YAMA KING & PROGRAMMER
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 15, 2022
529
2,622
93
New order ve old blood oyunlarını sayısızca oynayıp bitirdim. Bu oyunu ise 1 kere oynadım. Güzeldi ama nedense diğer oyunlara nazaran zayıf geldi. Hele en son çıkan young blood'a iki kere başlayıp yarım bıraktım o berbattı.

Belki bu yama ile 2. kere oyanama fırsatım olur. Emeği geçen herkese teşekkür ederim :)
Eski oyunlarını oynamıştım pcde. Burada ki seriyi bende denemedim. Deneyimlerini paylaştığın için teşekkür ederim. :)