Xadrex Satranç [Ad Hoc]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Homebrew Oyunlar kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan Xadrex Satranç [Ad Hoc] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,188 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Homebrew Oyunlar
Konu Başlığı Xadrex Satranç [Ad Hoc]
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan fuel

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,731
60,533
113
44
Siteye Git
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

3D harika bir satranç oyunu,yeni sürümde ad hoc ile iki kişi kapışabilirsiniz ::)

Kurulum
Linkten hazır dosyayı indirin PSP/GAME klasörüne atın menüden çalıştırın
:::down

Dosya şifresi:

dogan_dfy

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 1, 2008
46
0
6
39
Ynt: Xadrex Satranç [Ad Hoc]

abi santraç oyunlarına hiç dayanamam hemen bakıyorum teşekkürler mctuna

blackfoal

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 21, 2008
2
0
1
40
bu oyunu psp/game e atıorum corrupted data diyo çalıştıramıorum bu homebrew oyunlarını :( lutfen yardım

CrimsonDemon

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 15, 2009
28
0
1
uzun zamandır santranç oynamıyorum ama unutmamak için hemde psp de her şey egelenceli olduğu için indiriyim bi oynayayım.

Crazy123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 14, 2008
57
0
6
38
Siteye Git
ben bunu 2-3 ay önce felan ındırmıştım heralde çok güzel oyun ama hamleleri hızlı yapıyor göremiyip kaçırıyosunuz ondan hosuma gıtmemıstı.