Xbox One Oyunları PC'de Oynanabilecek mi?

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde XBOX One Oyun Haberleri Sohbet kategorisinde The_Darkness tarafından oluşturulan Xbox One Oyunları PC'de Oynanabilecek mi? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,129 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı XBOX One Oyun Haberleri Sohbet
Konu Başlığı Xbox One Oyunları PC'de Oynanabilecek mi?
Konbuyu başlatan The_Darkness
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mars

The_Darkness

Erişim Engelli
Eyl 14, 2013
0
1,107
77
Siteye Git
Microsoft'un PC oyunculuğuna daha fazla önem vereceği yönünde söz verdiğine şahit olmuştuk. Şimdi ortaya çıkan bir iddiaya göre Microsoft, Xbox 360 ve Xbox One oyunlarının PC'de oynanabilmesi için "bulut tabanlı" bir sistemin denemelerini yapıyor.

Neowin'de
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

yer alan habere göre Doom 3 ve Fable III gibi oyunlar üzerinden geçen ay ilk testler yapıldı ve son derece olumlu sonuçlar elde edildi. Oyunları deneyen kullanıcılar son derece iyi tepkiler vermişler.

Xbox 360 ve Xbox One oyunlarını PC üzerinden oynatarak Playstation Now ile rekabete girmeyi amaçladığı söylenen Microsoft ise konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı. Buna karşın söylentilerin doğru olma ihtimali hiç de imkansız değil.

Kaynak:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

mit40

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 20, 2014
720
109
43

yapıtığı şu biz konsolları tınlamıyoruz pcden daha çok para kazanıyoruz bunlarıda yaparsak daha çok kazanırız diyorlar şu 1.5 sene içinde microsoft gözümden tam düştü
eğer bunu yapsın xboxone kırılsa dahi satın almam ps4 alrım orjinal kullanırım 3-5 oyunla idare ederim çok daha iyi

The_Darkness

Erişim Engelli
Eyl 14, 2013
0
1,107
77
Siteye Git
eğer bunu yapsın xboxone kırılsa dahi satın almam ps4 alrım orjinal kullanırım 3-5 oyunla idare ederim çok daha iyi
Donanımı düşük tutmaları xbox one çıkan özel oyunları pcye çıkartmaları ilkönce intenret zorunlu olacak gibisinden konuşup sonrada vazgeçmeleri ve en sonunda bill gates amcanın elimde olsa pc'ye daha çok yönlenirdim açıklamalları buna örnek​

mit40

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 20, 2014
720
109
43

Donanımı düşük tutmaları xbox one çıkan özel oyunları pcye çıkartmaları ilkönce intenret zorunlu olacak gibisinden konuşup sonrada vazgeçmeleri ve en sonunda bill gates amcanın elimde olsa pc'ye daha çok yönlenirdim açıklamalları buna örnek
kendi kaybedecek böyle olduğu taktirde xbox one almanın hiçbir mantığı yokki pcde oyunlar zaten orjinal sattımıyor şu an xboxone satın alanlarada ihanet ediyor bu nasıl bir şerefsizl.k çok sinir oldum ya :D

The_Darkness

Erişim Engelli
Eyl 14, 2013
0
1,107
77
Siteye Git
kendi kaybedecek böyle olduğu taktirde xbox one almanın hiçbir mantığı yokki pcde oyunlar zaten orjinal sattımıyor şu an xboxone satın alanlarada ihanet ediyor bu nasıl bir şerefsizl.k çok sinir oldum ya :D
hepimiz sinir oluyoruz elimizden birşey gelmiyor o yüzden ben microsoft para vermem şöyle olur ps4 ile one aynı anda kırılmaz one önce kırılır rgh tarzı alırım ps4 ile aynı anda kırılırsa gözünün yaşına bakmam direk ps4 alırım :)

birde gold silver üyeliğe gıcık oluyorum ayrımcılık yapıyorlar düşünsene en kötü bir oyuna 90 lira veriyorsun tabi indirimleri beklerse oda 1-2 sene sonra :D güzel düşüyor üstüne 3 aylık goldlar 60 liradan satılıyor ettimi sanan 150 lira sırf senelik gold üyeliğe 240 lira veriyorsun o parayı biriktirir kendime başka birşey alırım daha iyi oyunlarıda saysak ooooo :D hani param olsa alırım almam demem ama asgari ücretle çalışan bir kişinin böyle oynamas çok zor​

mit40

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 20, 2014
720
109
43

hepimiz sinir oluyoruz elimizden birşey gelmiyor o yüzden ben microsoft para vermem şöyle olur ps4 ile one aynı anda kırılmaz one önce kırılır rgh tarzı alırım ps4 ile aynı anda kırılırsa gözünün yaşına bakmam direk ps4 alırım :)

birde gold silver üyeliğe gıcık oluyorum ayrımcılık yapıyorlar düşünsene en kötü bir oyuna 90 lira veriyorsun tabi indirimleri beklerse oda 1-2 sene sonra :D güzel düşüyor üstüne 3 aylık goldlar 60 liradan satılıyor ettimi sanan 150 lira sırf senelik gold üyeliğe 240 lira veriyorsun o parayı biriktirir kendime başka birşey alırım daha iyi oyunlarıda saysak ooooo :D hani param olsa alırım almam demem ama asgari ücretle çalışan bir kişinin böyle oynamas çok zor
rgh tarzı olursa kesin alırım diyodum ama bu olayı duyduktan sonra onada karamsar kaldım hele o üyeliklere hiç girme :D dediğin gibi zaten oyunu zar zor alıyoruz(alanlar için :D) birde online oynamak için ayrı para ödeyecem bu nedir ya bunlar tam sapıttılar :D gerçi bu durumdan çok şikayetcide yok heralde