Xbox One'ı Kurtaracak 10 Oyun

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde XBOX One Oyun Haberleri Sohbet kategorisinde The_Darkness tarafından oluşturulan Xbox One'ı Kurtaracak 10 Oyun başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,715 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 91 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı XBOX One Oyun Haberleri Sohbet
Konu Başlığı Xbox One'ı Kurtaracak 10 Oyun
Konbuyu başlatan The_Darkness
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan afirat6

dippyçik

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 15, 2013
170
9
18
41

paran kalmayınca xbox bölümüne dönersin merak etme çünkü ps4 uzun süre kırılmaz :D:D:D:D bugün neden trollük yapıyorum anlıyamadım :D
yıllardır korsan forever dedim tabularımı yıktım ileride züğürtleşirsek one da kırılır bir dönüş düşünebiliriz dostum ayıpsın :D arada banada oluyor trol olayı takıl :D

The_Darkness

Erişim Engelli
Eyl 14, 2013
0
1,107
77
Siteye Git
yıllardır korsan forever dedim tabularımı yıktım ileride züğürtleşirsek one da kırılır bir dönüş düşünebiliriz dostum ayıpsın :D arada banada oluyor trol olayı takıl :D
önceki mesajımı tazeledim dostum fikirlerimi yazdım :) türkiyede orjinal kullanman için aylık gelirin 3000 lira olması lazım asgari ücretle çalışıp oyun alırsan 2. gözün yemez :D

Sir John

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 11, 2014
1,224
163
63
10 tanesi birden çok önemli oyunlar değil aralarından Tomb Raider, Splinter Cell ve CryTek oyunu yemeğe tat katan güzel bir sos kadar faydası olur XBOX ONE'ı kurtaracak oyunlar yalnızca MS'ye çalışan firmaların yaptığı exclusive oyunlar olacaktır bence.

dippyçik

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 15, 2013
170
9
18
41

önceki mesajımı tazeledim dostum fikirlerimi yazdım :) türkiyede orjinal kullanman için aylık gelirin 3000 lira olması lazım asgari ücretle çalışıp oyun alırsan 2. gözün yemez :D
oyunlar öyle pahalı değil dostum aslında kardeşlik olayı var takas var 2.el var yani çözüm çok yakalamak lazım aral game gibi kazık bir yerden oyun alırsan belini doğrultamassın sırf fifa 15 kapağında arda var diye 250 lira fiyat çekti sen düşün :)

Sir John

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 11, 2014
1,224
163
63
oyunlar öyle pahalı değil dostum aslında kardeşlik olayı var takas var 2.el var yani çözüm çok yakalamak lazım aral game gibi kazık bir yerden oyun alırsan belini doğrultamassın sırf fifa 15 kapağında arda var diye 250 lira fiyat çekti sen düşün :)
Ucuz olsun da isterse kapağında Sivaslı Iniesta olsun. :)

The_Darkness

Erişim Engelli
Eyl 14, 2013
0
1,107
77
Siteye Git
aralı bilmeyen yoktur zaten işte ben 2.el kardeşlik olayına giripde sanki yapımcıya katkıda bulunuyor zanneden orjinalcileri beyzbol sopasıyla dövesim geliyor korsana laf atıyorlar yaptıklarıda korsandan aşağı değil :D

Sir John

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 11, 2014
1,224
163
63
Aral'da spota mal satıyor kaç kere gördüm. Yazıcıoğlu'unda spotçu demişti hatta "Getirdiği malın %80'ini spotçulara satıyor" diye.

redvelvet

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 22, 2008
1,885
437
83
Konsol firmalarının en uyuz olduğu şey, korsandan daha çok bu 2. El ve Oyun Takas.

+ madem orjinal kullanacaksınız shop.to diye birşey var. siparişini ver evine kadar gelsin. 5-10-15 USD ve EU kıyamet gibi oyun bulursunuz.
Bizim burdaki gibi 3 senelik oyunlara yeni çıkmış oyun fiyatı çekmiyor adamlar en azından.

Son düzenleme:

02gencay

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 27, 2009
247
16
18
xbox one baştan mağlup ilan ettiler sanki sony yeni birşey yapmış gibi ben daha iki konsoldan hiiçbirini almadım ama sony fazla güvenmiyorum çünku playstation severleri yolmadan birşeyler yapmıyor hele ps vita kazığından sonra güvenim tamamen gitti birde yeni birşey vaad etmiyor ama bu benim kişisel yorumum çünkü bana yeni birşey ortaya koyduğunu gösteren birşey yok ps3 neyse ps4 sanki onun devamı gibi alın size yeni uncharted yeni last of us oyunu bi de yeni fifa sesinizi çıkartmayın ve ps4 kullanın ama sonyden ps4 te çığır açacak birşey beklentim vardı ps3 aldığımda çok pişman olmuşstum çünkü birde baktım ben orjinal oyuna yığınla para dökerken xbox360 sahipleri çoğu oyunu bedavaya oynamış bitirmiş bile bilseydim bir xbox alır sonra ps3 alırdım çünkü orjinal oyuna bir konsoldan fazla para vermiiştim beklerdim ps3 ın kırılmasın al sonra oyna uncharted killzone ps en iyi oyunlarını playstation özel oyunda çok kaliteli yapımlar yapıyor uncharted killzone last of us vb ama konsolun kırılması için fazla bekliyor oyun olmuş piyasada 15 20 tl niye diretiyorsun illa cihaz kırılmasın eski oyunları kırdır millet oynasın yenileride parayla sat ps3 yaşadıgım olumsuzluklardan sonra konsol almak isityorum ama bu eski kötü deneyim almama engel oluyor playstationdan korkar oldum çünkü konsolun kırılmasını beklemem tam 5 yıl oldu ben konsolu 2008 aldım birde baktım xboxcılar benim oynadığım oyunların suyunu çıkarmış tek tesellim siz unchartedi oynamadınız yine sony böyle yapacaksa xbox one alırım daha iyi