Xbox Series S mi Playstation 4 Mü?

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde sefaco tarafından oluşturulan Xbox Series S mi Playstation 4 Mü? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 297 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı Xbox Series S mi Playstation 4 Mü?
Konbuyu başlatan sefaco
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 63hüseyinx

sefaco

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 7, 2026
7
0
1
Merhabalar, akşam eve gelince 1-2 saat kafa dağıtmalık konsol arıyorum.
Detroit become human
Last of us serisi
Uncharted serisi
Gibi oyunları oynamak istiyorum özellikle ama series s de bunlar yok

Ama başka bir konu da Gta 6 gibi oyunların series s e gelecek olması. Sizce şu an series s mi yoksa playstation 4 alıp 1-2 sene sonra series s mi yapmak. Benim için Gta 6 öyle aman aman önemli değil ama series s de benim için önemli olan tek kriter

Giderci

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 9, 2024
168
33
28
series s alırsan full dijital oyun oynaman gerekecek, hepsine para ödemen lazım, git kırık ps4 al, bir dünya oyun oynarsın.

Nitr0

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 10, 2024
272
817
93
herhangi bir aciliyetin yoksa ps5 için bütçeni arttır direk ps5 al ama kırılabilen versiyon olanlar gerçekten pahalı ama yinede alabileceğin en düşük sürümlü olanı alıp güncellemeleri kapatman en iyisi hem gta 6 hemde ps4 oyunlarından mahrum kalmazsın series s alırsan p2 hesap yada direk xbox game pass ya da direk oyunu satın alman gerekir ha aciliyetin varsa çok pahalı olmayan bir kırık ps4 alman daha iyi olur ama alırken kolların orjinal olmasına ve kolların ve cihazın yıpranmamış olmasına dikkat et slim alacaksan cuh 2216 al A yada B fark etmez zaten sadece hafıza farkı var pro alacaksan 7216 al

Giderci

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 9, 2024
168
33
28
herhangi bir aciliyetin yoksa ps5 için bütçeni arttır direk ps5 al ama kırılabilen versiyon olanlar gerçekten pahalı ama yinede alabileceğin en düşük sürümlü olanı alıp güncellemeleri kapatman en iyisi hem gta 6 hemde ps4 oyunlarından mahrum kalmazsın series s alırsan p2 hesap yada direk xbox game pass ya da direk oyunu satın alman gerekir ha aciliyetin varsa çok pahalı olmayan bir kırık ps4 alman daha iyi olur ama alırken kolların orjinal olmasına ve kolların ve cihazın yıpranmamış olmasına dikkat et slim alacaksan cuh 2216 al A yada B fark etmez zaten sadece hafıza farkı var pro alacaksan 7216 al
Sıfır PlayStation 5 (PS5 Slim) Fortnite Flowering Chaos Bundle aldım, diskli 11.60 sürüm çıktı.

sefaco

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 7, 2026
7
0
1
PS4 al bence Türkçe altyazı oyunlar sana yeter
Yani gta 6 series s e cikiyor olabilir ama bilemedim her oyun playstationda hocam
series s alırsan full dijital oyun oynaman gerekecek, hepsine para ödemen lazım, git kırık ps4 al, bir dünya oyun oynarsın.
Teşekkürler
Playstation 5 bütçemi aşıyor o kadar para vermek de mantıksız geliyor hocam öyle çok oyun oynayan biri değilim sadece kafa dağıtmak için galiba ps4 tercih edeceğim en azından güzel oyunlar var kırıp oynamalık