XCM 1080p Mega-Cool VGA Box

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Donanım kategorisinde dark_hell tarafından oluşturulan XCM 1080p Mega-Cool VGA Box başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,428 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Donanım
Konu Başlığı XCM 1080p Mega-Cool VGA Box
Konbuyu başlatan dark_hell
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dark_hell

dark_hell

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 1, 2011
26
0
1
40
Selam arkadaşlar playasia'dan psp'im için XCM 1080p Mega-Cool VGA Box alacağım 63 dolar kargo ücreti 15 dolar toplamda 120 tl civarı yapıyor. Sorum şu ben burdan sipariş verirsem gümrükte takılır mı ? burdan sipariş veren arkadaşlarımız varsa ya da bu koınu hakkında bilgisi olan varsa yardım edebilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.

psikoalper

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 20, 2009
45
0
6
Deal extreme de de buna benzer bir ürün var hdmi çıkış sağlıyor dealextreme den alırsan kargo ücreti ödemiyorsun.Gümrükde 150 euro ya kadar ücretsiz mal sokabiliyorsun ama gümrükteki adam durduk yere de takabilir biraz şans işi anlayacağın ama muhtemel geçer geçmesse vergi ödemek zorunda kalırsın o da bayağı tuzlu olur.

Faradrim

Super Moderator
Yönetici
Super Moderatör
Tem 11, 2008
513
21
18
38
Sana tavsiyem ödeyeceğin paraya değmeyecektir. Elimde psp varken her türlü görüntü ile ilgili kablo aldım denemeler yaptım. Görüntü kalitesi hiç tatmin edici değildi. İstersen usb den bağlayıp Remotejoy ile tam ekran dene yaklaşık alacağın görüntü kalitesini görmüş olursun. Gümrük olayı da arkadaşın dediği gibi biraz şans işi.

dark_hell

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 1, 2011
26
0
1
40
Teşekkürler arkadaşlar bilgilendirdiğiniz için saolun.
Dün akşam ebay'dan Hong Kong'lu bir firmadan Kargo bedava olacak şekilde 40 dolara satın aldım. Bir ay gibi bir sürede elime geçmezse param iade edilecek. Ebay siparişi verdiğimde mail attı böyle bir uyguylamadan yararlanacakmışım. Gümrükte takılma olursa en fazal 10 lira gümrük için ödeyecekmişim. Daha önce bu adamdan alışveriş yapan ebay üyesi birisiyle konuştum dün akşam.

Sana tavsiyem ödeyeceğin paraya değmeyecektir. Elimde psp varken her türlü görüntü ile ilgili kablo aldım denemeler yaptım. Görüntü kalitesi hiç tatmin edici değildi. İstersen usb den bağlayıp Remotejoy ile tam ekran dene yaklaşık alacağın görüntü kalitesini görmüş olursun. Gümrük olayı da arkadaşın dediği gibi biraz şans işi.
Bu konuda benden iyi olduğunuzu kesin Teşekkürler.Görüntünün nasıl olduğunu bilmiyorum, Siparişi vermiş oldum kısmet :) elime geçerse inş. görüşlerimi paylaşırım. Tekrar teşekkürler.

Faradrim

Super Moderator
Yönetici
Super Moderatör
Tem 11, 2008
513
21
18
38
Şimdiden hayırlı olsun gelince imkanın varsa video çekip koyarsan sevinirim özellikle god of war ghost spartayı merak ettim.

dark_hell

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 1, 2011
26
0
1
40
Teşekkür ederim. Şu anda Çinden çıkmak üzere elime geçtiği vakit Video çekimi yapacam. İyice sabrsızlanmaya başladım. Özellikle GOW'un büyük ekranda nasıl görüneceğini merakla bekliyorum. :)

Bump:
Ya şu çinliler varya toptan yerin dibine gömmek gerekiyor :kole:
istediğim ürün yerine s-video to vga göndermiş uyanı çekik gözlü :sayko:
neyse paypal ödemesi olduğu için itiraz ettim ve ödemenin iptalini istedim.
çekik gözlüden mesaj bekliyorum :kole: