Xeon Bilgisayar İçin Xbox Emulator

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Microsoft Emulation kategorisinde Sinaxramax tarafından oluşturulan Xeon Bilgisayar İçin Xbox Emulator başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,687 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Microsoft Emulation
Konu Başlığı Xeon Bilgisayar İçin Xbox Emulator
Konbuyu başlatan Sinaxramax
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan barboydu1

insan

Tanrı Türk'ü korusun*
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 4, 2009
1,417
215
63
Kardeş,benim sorunum emülatör ile değil.
Dino Crisis 3'ü indirdim,çünkü birtek Xbox'a çıktı.İso olarak indirdim.Emülatör yalnızca xbe uzantılı olanları tanıyor.Nasıl çevirecem .Quix diye bir program önerildi ama beceremedim.İso dosyasını da sanal sürücüler(daaemon tools gibi)tanımıyor.İso olarak nasıl çalıştırabilirim veya xbe'ye nasıl çeviririm.

Sinaxramax

Spoony Experiment
Kayıtlı Üyemiz
Nis 15, 2009
845
0
16
31
Kardeş,benim sorunum emülatör ile değil.
Dino Crisis 3'ü indirdim,çünkü birtek Xbox'a çıktı.İso olarak indirdim.Emülatör yalnızca xbe uzantılı olanları tanıyor.Nasıl çevirecem .Quix diye bir program önerildi ama beceremedim.İso dosyasını da sanal sürücüler(daaemon tools gibi)tanımıyor.İso olarak nasıl çalıştırabilirim veya xbe'ye nasıl çeviririm.

Dino Crisis 3 Ps2 için de var, oyunların dosyaları nasıl çeviriliyor onu bilmiyorum, araştırmak lazım.

insan

Tanrı Türk'ü korusun*
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 4, 2009
1,417
215
63
Hayır Ps2 için Dino Crisis 3 yok olsa zaten xbox versiyonu ile uğraşmam,oyun sadece x-box'a çıktı.Zaten araştırdım X-box'ın 2 emülatörü var.Xeon sadece Halo'yu çalıştırıyormuş.Benim denediğim CXBX ise Dino 3'ü çalıştırmıyormuş.Neyse yine de oyunu saklayayim,ileride bir yolunu bulurlar belki Ps3'te emülatörle oynarız.

guicai6j4

Erişim Engelli
Ara 20, 2010
2
0
1
43
我内心的那种激动才逐渐平复下来。可是我立刻想到,这么好的帖子,倘若别人看不到,那么不是浪费楼主的心血吗?经过痛苦的思想斗争,我终于下定决心,我要把这个帖子一直往上顶,往上顶
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

yigitovski

Erişim Engelli
Tem 13, 2009
485
6
18
我内心的那种激动才逐渐平复下来。可是我立刻想到,这么好的帖子,倘若别人看不到,那么不是浪费楼主的心血吗?经过痛苦的思想斗争,我终于下定决心,我要把这个帖子一直往上顶,往上顶
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Haklısın kardeş.Bence de Bruce Lee, Jeki Çeni döver. :e: (Aramızda Japonca bilen var mı ? ) :D

m@xX131@d3

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2008
233
0
16
Arkadaş diyor,bu konuyu görünce heyecanlandım,çok güzel bir konu,insanların görmesi için konuyu yukarıya aldım.(iyi de xbox emulasyon bölümünde bunan başka konu yok o_O' )
Birde çinceymiş bu dil. :D
Google amca öyle söyledi. :D

altair

Erişim Engelli
Ara 7, 2009
782
36
28
46
sağ ol dostumda oyunlarını nerden bulucaz bu emulatörün onuda söyle bi zahmet

insan

Tanrı Türk'ü korusun*
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 4, 2009
1,417
215
63
Torrent ile arayın veya google'dan xbox roms diye aratın

JIN007

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 31, 2010
51
0
6
36
Aslında Çalışan bir emu var Emu360v1.4 Videosunuda koymuş adam fakat link vermemiş. bende onu arıyorum şuan.

Bump:
XBOX emulatoru nette çok var ama ben bi türlü oyun açamadım nedense xbls dosyası felan hatırlıyorum open diyince bu dosyadan istiyordu iso yu gösteriyodum kabul etmıyordu. En son ninja gaiden black i entegre etmıslerdı ama onuda çalıstıramadım :)
Xeon en iyi emulatör Dolphin gibi. Ancak Xbe formatı istiyor. İso kabul etmeyen bir emulatördür. İso kabul eden. Xbox 360 emulation V3.2'dir. Ancak oda başarısız bir yapım ki. Yapımcısının yazdığı sistem gereksinimlerini benim makinam ezip geçtiği halde bilgisayarın yavaş olduğunu vurguluyor. Youtube'yede bakmayın çünkü bu emulatörü sadece penceresini göstermekle yetiniyorlar. Çünkü oyun çalıştırmayı başaramadılarda ondan. Youtube'de gösterilen tüm emulatörler sahtedir. Doğrusu Xeon'dur. XBE formatlı oyunuda torrent olarak bulabilirsiniz. Şanslıysanız.