Xvid4PSP 4.1.1.2 Rehber

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Rehberler\/Yeni Başlayanlar kategorisinde ioriyagami tarafından oluşturulan Xvid4PSP 4.1.1.2 Rehber başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 33,536 kez görüntülenmiş, 126 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Rehberler\/Yeni Başlayanlar
Konu Başlığı Xvid4PSP 4.1.1.2 Rehber
Konbuyu başlatan ioriyagami
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ozqur

usnn

Red Baron
Kayıtlı Üyemiz
Kas 23, 2008
441
1
18
40
Bir önceki mesajı editledim. 600 mb'lık filmleri 450-460 mb'a düşürüp,çok kaliteli videolar elde edebilirsin. :D
Bende eski versiyonu ioriyagaminin verdiği XviD4PSP_4112 versiyonu yüklemişim 5'i deneyeyim ozaman :c018:

Bendeki Şu resimdeki gözüken ondada yapılabiliyorsa onda yapayım :D Joine basıp denedim birleşmedi mesela :D

Alper Türk

Film Hastası
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2009
287
0
16
Bilgisayarında 2'side kurulu olsun.Çünkü bu versiyon bazen videoları açmıyor. O zaman yenisini kullanırsın.

usnn

Red Baron
Kayıtlı Üyemiz
Kas 23, 2008
441
1
18
40
Yenisini kurdum Ondada dediğin yeri buldum ama error diyor :( yav amacım yapmış olduğum introları filmlerin başlarına eklemek ve kısa çizgi dizileri birleştirip film tadında koymak istiyorum Biri görsel anlatım yapsın müait olduğu zaman :D Hatta imkan varsa videolu :D

(Beni dövecekler)

Mesaj 2: başka videolarda denedim gene birleştirmedi arkadaş ne beceriksizmişim :D

gogoemir

Erişim Engelli
Ara 10, 2008
143
0
16
41
Yenisini kurdum Ondada dediğin yeri buldum ama error diyor :( yav amacım yapmış olduğum introları filmlerin başlarına eklemek ve kısa çizgi dizileri birleştirip film tadında koymak istiyorum Biri görsel anlatım yapsın müait olduğu zaman :D Hatta imkan varsa videolu :D

(Beni dövecekler)

Mesaj 2: başka videolarda denedim gene birleştirmedi arkadaş ne beceriksizmişim :D
usnn birleştireceğin videolar aynı çözünürlükte ve aynı formatta olsun istersen onları ilk başta avi formatına cevir başka bir hızlı ceviri yapan proglamla ikisi de aynı ayarlarda olsun Sonra tekrar dene bir..

ioriyagami

Reşadiyeli
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2008
2,265
25
48
42
Bununla birleştireceğiniz videoları Join seçeneğiyle tıklıyorsunuz ve o birleştiriyor. Bu kadar basit. 100 den fazla video birleştirdim bununla. 5 versiyonuna hiç gerek yok, aynı sistem dosyalarını kullanıyorlar, sadece arayüzler değişik. Hatta bunda olan özellikler 5 versiyonunda yok. Bu rehberi yaparken 5 i de yapabilirdim ama yapmadım. Bu daha kullanışlı geliyor bana.

usnn

Red Baron
Kayıtlı Üyemiz
Kas 23, 2008
441
1
18
40
Üşenmedim Video hazırladım Nasıl yapamadığımı görsel olarak kayıt ettim bakarsanız yanlış birşeymi yapıyorum söylerseniz sevinirim birleştiremedim halen :(

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Bump: Aynı formatta olması gerekiyormuş dediğin gibi emir :( Neyse aynı formata dönüştürür öyle convertlerim bende Sağolun arkadaşlar :)

daday

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 10, 2011
22
0
1
38
Vista kullanıyorum bir filmi başarılı bir şekilde convert ettim uzun sürsede sonradan iyibiriyim 2 pass uzun sürer dedi bütün ayarlar aynı bir dvd den convert yapıcamm 1 pass ultra yaptım ama hata veriyor anlamadım gitti