Yan Sanayi Şarj Can Aldı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Genel kategorisinde sefayksl tarafından oluşturulan Yan Sanayi Şarj Can Aldı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,344 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Genel
Konu Başlığı Yan Sanayi Şarj Can Aldı
Konbuyu başlatan sefayksl
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ferhanANK

sefayksl

PSVita Media Mod
Kayıtlı Üyemiz
May 19, 2009
360
13
18
Tayvan'da 28 yaşındaki bir genç iPhone 4S'ten elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi.

Son dönemde telefonlardan elektrik akımına kapılıp, yaşamını yitiren birçok kişiye tanık olmuştuk. Bu ölümlerin sebebi olarak da kişilerin telefonlarını yan sanayi şarj aletleri ile şarj etmelerinden kaynaklandığı gösterilmişti. Bugün bu ölümlere maalesef ki bir yenisi daha eklendi.

Tayvan'da yaşayan ve iPhone 4S kullanan 28 yaşındaki gencin yaşamını yitirdiği açıklandı. Açıklamalara göre genç iPhone 4S'i şarjda kullanırken elektrik akımına kapılmış. İlk yapılan incelemeler sonucu iPhone 4S'in yan sanayi bir şarj aleti ile şarj yapıldığı sırada, gencin telefonla görüştüğü ortaya çıktı.

Apple ve diğer firmalar yan sanayi şarj aletlerinin kullanılmaması konusunda kullanıcıları sürekli uyarıyor. Ancak bazı kullanıcılar yaşamlarını hiçe sayarak yan sanayi şarj aleti kullanmaya devam ediyor. Eğer siz de yan sanayi bir şarj aleti kullanıyorsanız, telefonunuz şarjdayken görüşme yapmamanız konusunda sizleri uyarıyoruz.

KAYNAK: SD

sertan_1843

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 16, 2009
245
2
18
orjinal kablosu 70 lira olunca, gelde yan sanayi alma neymiş uyarıyorlarmış

sefayksl

PSVita Media Mod
Kayıtlı Üyemiz
May 19, 2009
360
13
18
Bende yan sanayi kullanıyorum, şarj sırasında da kullanmıyorum telefonu bi sorun olmuyor.

iPhone 'den
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
aracılığı ile gönderildi

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
889
113
39
PSLAND:)
Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce buna benzer olay bizimde başımıza gelmişti.Babamın kullandığı Nokia C5 in şarj aleti 5 tl lik çakmaydı.Hatta ben almıştım ona:13: Herzamanki gibi şarjı telefona bağladı.Bağlar bağlamaz evdeki bütün sigortalar atmıştı.Tabi bende PS3 oynuyordum.İyiki PS3 e bişe olmadı yav:13: