Yeni Başlayanlar ıçin Rehber

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Rehberler\/Yeni Başlayanlar kategorisinde boldness tarafından oluşturulan Yeni Başlayanlar ıçin Rehber başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 22,731 kez görüntülenmiş, 91 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Rehberler\/Yeni Başlayanlar
Konu Başlığı Yeni Başlayanlar ıçin Rehber
Konbuyu başlatan boldness
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan tolkien

tolgabaytur

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 10, 2010
3
0
1
35
arkadaşlar bende psp 3004 modelini alcam.Acaba versiyonu kaçla kaç arasında olmalı kopya oyunlar oynayabilmem için _?

PsP_ManYağI :D UtKu

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 9, 2010
2
0
1
32
arkadaşalr ben şimdi psp'me video atmak istiyorum ama videoyu atmak için videos die bir bölüm çıkmıyor oysaki müzik fotoğraf atabiliyormm...çünkü music ve photo die bölm çıkıyor.ama videos die bölm yok bunu nasl yapabilirim ... bu konuda baya yeniymm... basit bir şekilde anlatırsanız sevinirmm :)

Sessiz

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 30, 2008
1,965
28
48
Cote D'Ivoire
arkadaşlar 3000 serisi kullanacaksanız versiyon EN FAZLA 5.03 olmalı ki kopya oyun oynanabilsin.

Eğer versiyon 5.03 den yüksek ise şimdilik kopya oyun oynamanız imkansız...

Bu nedenden ötürü 5.03 den düşük tüm versiyonlu pspleri alabilirsiniz.

PSP manyağı kardeşim @ sende kartının yedeğini al kartı psp üzerinden formatla yada USB bağlantısı yap pc arasında ISO klasörünü gördüğün yerde mausa sağ tıkla yeni (new) klasör (folder) de ve yeni klasörün adını VIDEO olarak değiştir. Böylelikle video klasörün olmuş olacak.

nefretimvecezam

Erişim Engelli
Nis 29, 2010
6
0
1
39
ben 2004 slim 4.05 versiyon aldım nasıl bılmeden aldım anlamıom hic bi sekilde oyun atamıyorum yardımcı olan olursa cok fazlasıyla sevınıcem

rookie

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 14, 2008
8
0
1
Arkadaşlar benim psp orj.6.10 versiyon Cars diye bir umd oyunum var onu taktığımda umd oyununun bi altındaki sekmeye geldiğimde version update 2.60 yazıyo bunu seçersem versiyonun 6.10 dan 2.60 a dusme ıhtımalı nedir? ya da bu sekme ne işe yarıyor???saygılar

BaBaLuKs

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 8, 2010
3
0
1
46
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim ve yeni bir psp kullanıcısıyım pspye fazla merakım yoktu arkadaşımda gördüm oynadım ve beğendim bende aldım.

Sorum şu psp modelim 3004 versiyonum 5.03 kopya oyun oynuyabilirmiyim. yada kırmammı gerekiyor eğer kırmam gerekiyorsa bu işle kendim uğraşmak istiyorum nasıl yapacağım konusunda beni yönlendirirseniz yada link verirseniz sevinirim.

megmatow

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 29, 2012
1
0
1
33
Acıl !

Ben burdan indirdiğim oyunları PC de playstationsuz nasıl oynarım emulator falan diyolar bi adam da başka siteden buraya link vermis oyun indirme linki ve jpcsp diye bi program yükle demiş yükledim oyunu indirdim ....iso dosyasini ordaki klosöre attım load dedim run dedim ama bi degisitklik yok oyun acılmıyor ne yapmam lazım acil cevap yazarsanız memnun olurum...