Yeni nesil multiplatformlarda yine mi XBOX önde?

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde XBOX One Oyun Haberleri Sohbet kategorisinde Sir John tarafından oluşturulan Yeni nesil multiplatformlarda yine mi XBOX önde? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,855 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı XBOX One Oyun Haberleri Sohbet
Konu Başlığı Yeni nesil multiplatformlarda yine mi XBOX önde?
Konbuyu başlatan Sir John
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan (PS63)

Sir John

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 11, 2014
1,224
163
63
Şu linkte ki resimlere bakmanızı rica ediyorum, çözünürlük fps falan için PS4 önde diyorlardı fakat resimlerde XBOXone versiyonlarında ki grafikler çok daha detaylı, hemde bayağı bariz biçimde.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,262
113
40
Resimle donanımla pek alakası yok çoğu oyunda Xbox DirectX yüzünden PS ailesinden daha öndedir. DirectX alternatifide OpenGL'dir ve tüm üreticiler DirectX kullanma hakkına sahip olamadığından. Daha uzun bir süre Xbox ailesi hep önde olucaktır.

Sir John

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 11, 2014
1,224
163
63
Resimle donanımla pek alakası yok çoğu oyunda Xbox DirectX yüzünden PS ailesinden daha öndedir. DirectX alternatifide OpenGL'dir ve tüm üreticiler DirectX kullanma hakkına sahip olamadığından. Daha uzun bir süre Xbox ailesi hep önde olucaktır.
Bence bu detay 1080p ve 60fps'den daha önemli. 1080p olup adamın saçları buhar gibi görüneceğine oyun 720p olsun saçları harbiden saç gibi görünsün.
Ha exclusive'lerde yine PS alır götürür, ama para varsa iki konsola birden sahip olmak yine en iyisi olur, çünkü multi oyunların sayısı ex oyunların sayısından çok daha fazla.

insan

Tanrı Türk'ü korusun*
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 4, 2009
1,417
215
63
Beni grafikler zerre kadar ilgilendirmiyor,oyunların oynanabilirliği ilgilendiriyor ve şu an 2 konsolun piyasadaki oynanmaya değer''konsola özel'' oyunlarda Xbox One 2-1 önde.

Xbox One: DEAD RİSİNG 3+RYSE SON OF ROME
Ps4:İNFAMOUS SECOND SON

Sonuç:
Xbox One : 2 - Ps4 : 1

Son düzenleme:

HD-WaTcHeR

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 5, 2009
816
119
43
Xbox One'da exc. oyun sayısı PS4'e göre daha fazla. Kalite kavramı kişiden kişiye değişmekte. Forza seven, Gran Turismo sevmeyebilir veya tam tersi. XBOX360 exc. oyun bakımından iyi değildi. Ben de PS3'ü beğeniyorum exc. oyun sayısı ve kalitesi olarak. Yeni nesilde ise daha çok Xbox One'da vakit geçiriyorum, PS4'ü açmıyorum bile. Killzone aldım yatıyor öyle. :rapture:

Sir John

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 11, 2014
1,224
163
63
Beni grafikler zerre kadar ilgilendirmiyor,oyunların oynanabilirliği ilgilendiriyor ve şu an 2 konsolun piyasadaki oynanmaya değer''konsola özel'' oyunlarda Xbox One 2-1 önde.

Xbox One: DEAD RİSİNG 3+RYSE SON OF ROME
Ps4:İNFAMOUS SECOND SON

Sonuç:
Xbox One : 2 - Ps4 : 1
Forza ve Killzone da var 3-2

(PS63)

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 20, 2013
628
142
43