Yeniden başladım

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Rehberler\/Yeni Başlayanlar kategorisinde alcapone90 tarafından oluşturulan Yeniden başladım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,740 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Rehberler\/Yeni Başlayanlar
Konu Başlığı Yeniden başladım
Konbuyu başlatan alcapone90
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Coras

alcapone90

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 27, 2013
2
0
1
Yıllar önce kullandığım psp(ilk çıkanlardan)'nin versiyon olayını kendim halletmiştim ve oyun indirip oynayabiliyordum,sonraları hevesim kaçtı ve alet 6 senedir yatıyo,satmayı düşündüm para etmediğini gördüm ve tekrar güncellemeyi düşündüm fakat yardıma ihtiyacım var. Zamanında 2.71'den 1.5'ye düşürmüştüm devhook kullanarak fakat bu versiyonun baya eskide kaldığını ve güncel oyunları desteklemediğini gördüm, bana bi yol haritası gösterirseniz sevinirim...

berkayde

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 23, 2010
799
16
18
Yıllar önce kullandığım psp(ilk çıkanlardan)'nin versiyon olayını kendim halletmiştim ve oyun indirip oynayabiliyordum,sonraları hevesim kaçtı ve alet 6 senedir yatıyo,satmayı düşündüm para etmediğini gördüm ve tekrar güncellemeyi düşündüm fakat yardıma ihtiyacım var. Zamanında 2.71'den 1.5'ye düşürmüştüm devhook kullanarak fakat bu versiyonun baya eskide kaldığını ve güncel oyunları desteklemediğini gördüm, bana bi yol haritası gösterirseniz sevinirim...
Pspn fat heralde. Eger fatse 6.39 a gec. Sonra pro cfw yukle cipl flasher ile kalici yap. Eger fat ve olmasaydi veya slim olup da ta88v3 olsaydi cipl flasher yapamazdin

Coras

Pagani Lover
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2009
348
6
18
31
Pspn fat heralde. Eger fatse 6.39 a gec. Sonra pro cfw yukle cipl flasher ile kalici yap. Eger fat ve olmasaydi veya slim olup da ta88v3 olsaydi cipl flasher yapamazdin
ta88v3 ve 3000 lerde 6.20 üzerinden CIPL flasher var :)

teşekkür ederim hocam, dediğin programlar sitede mevcut mu?
PSP CFW bölümü altında mevcut oradan indirebilirsiniz. Ayrıca 6.60 B10 da CIPL Flasher ile mevcuttur :)