PS5 PKG Oyun 007 First Light Deluxe Edition PPSA11386 FPKG

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 PKG Formatlı Oyunlar kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan 007 First Light Deluxe Edition PPSA11386 FPKG başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,357 kez görüntülenmiş, 249 yorum ve 119 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 PKG Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı 007 First Light Deluxe Edition PPSA11386 FPKG
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan fightfamedream08

Arcaozen

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 2, 2020
61
8
8
13.xx kırılmasıyla ortalık 12.xx te olduğu gibi yangın yerine döndü. İlk PKG formatını deneyimleyeceğim bakalım nasılmış. Eline sağlık
pkg formatını çalıştırabildiniz mi 13 ve üzerinde. hdd ile aktarınca shadowmount direkt algılar mı biliyor musunuz?

ayzek11

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 30, 2010
121
12
18
49
Merhaba bende oyun çalışmadı, sorunsuz indirdim ve kurdum ana ekranda da oyun çıktı ama açılmadı, sanırım bu yeni oyunların tamamı için Kstuff ve shadowmount un yeni sürümlerini beklememiz gerekecek, bu arada sürümüm 10.01 yotube jailbreak, ha playloadlardan eksiğim varsa söyleyin yükleyeyim

fatihaksoy

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 12, 2009
420
222
43
Merhaba bende oyun çalışmadı, sorunsuz indirdim ve kurdum ana ekranda da oyun çıktı ama açılmadı, sanırım bu yeni oyunların tamamı için Kstuff ve shadowmount un yeni sürümlerini beklememiz gerekecek, bu arada sürümüm 10.01 yotube jailbreak, ha playloadlardan eksiğim varsa söyleyin yükleyeyim
Burada herşey var bunları yüklersen PKG çalıştırabilirsin.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.