PS5 PKG Oyun 007 James Bond PKG

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 PKG Formatlı Oyunlar kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan 007 James Bond PKG başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 443 kez görüntülenmiş, 46 yorum ve 28 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 PKG Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı 007 James Bond PKG
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan holland

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,787
61,512
113
44
Siteye Git

10.XX Sürümlerinde çalışır

DOWNLOAD
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,787
61,512
113
44
Siteye Git
dorukhan @dorukhan adminimize linki gönderim fakat online olmadığı için ben ekledim :(

Keyifli oyunlar olsun.

alexhunterph1

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 19, 2025
48
142
33
Teşekkürler elinize sağlık , Bu arada 13.60'a kadar daha doğrusu benim FW 12.00 , FPKG çalıştırmak için gereken payload ne zaman gelir bilginiz var mı veya üzerinde çalışıyorlar mı çünkü githubdan kontrol ettim en son 2 ay önce uğraşılmış üzerinde terk edilmiş gibi bir izlenim var A53 payload için
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
tabi drakmorun ppr-patch'ini bilmiyorum yani kabaca 1 ay 2 ay 3 gün 5 gün bir süre var mı hocam bilginiz dahilinde veya gözünüze bir yerlerde çarpan