PS5 Yardım 12.40 PS5 harici SSD hazırlama

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde ilhan1978 tarafından oluşturulan 12.40 PS5 harici SSD hazırlama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 29 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı 12.40 PS5 harici SSD hazırlama
Konbuyu başlatan ilhan1978
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan asddfgh

ilhan1978

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 3, 2023
31
2
8
Selam Arkadaşlar,

Uzun süre PS5 konusunda sizleri izledikten sonra nihayet PS5 cihazımı kırma vakti geldi :)
Fakat cihazım yazlıkta. Versiyonu ya 12 ya da 12.40
Oraya gittiğimde SSD de oyunlarım hazır olsun istiyorum.
SSD ye oyunları direkt mi atmalıyım, bir klasör oluşturmalımıyım?
SSD ye atmam gereken uygulamalar neler?
Oyunu indirip, DLC vs uygulayıp, sonra extfat ya da fpkg yapmalıyım anladığım kadarıyla. hangisini tavsiye edersiniz.

Herkese teşekkürler

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
882
430
63
Ssd exfat formatla oyunları klasörlü şekilde direk hiç bir formata çevirmeden direk oynayabilirsin.

pssever_

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 11, 2023
133
44
28
Selam Arkadaşlar,

Uzun süre PS5 konusunda sizleri izledikten sonra nihayet PS5 cihazımı kırma vakti geldi :)
Fakat cihazım yazlıkta. Versiyonu ya 12 ya da 12.40
Oraya gittiğimde SSD de oyunlarım hazır olsun istiyorum.
SSD ye oyunları direkt mi atmalıyım, bir klasör oluşturmalımıyım?
SSD ye atmam gereken uygulamalar neler?
Oyunu indirip, DLC vs uygulayıp, sonra extfat ya da fpkg yapmalıyım anladığım kadarıyla. hangisini tavsiye edersiniz.

Herkese teşekkürler
benim harici hard diskimde oyun .exfat formatında mesela direkt shadowmount görüp açıyor ekstra bir uygulamaya gerek yok. oyunları klasör olarak değil .exfat formatında indir ya da programla çevir

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
882
430
63
ssd extfat formatında. homebrew kalsörüne mi atmalıyım. direkt mi klasör halinde? cihaz hafızasında çalışması için. sıkıştımak gerekli mi?
Sıkıştırmaya gerek yok direk harici ssd atarsan shadowmount görür oyunları başlatırsınız dahiliye itemzflow ile klasörü /data/homebrew ya da /data/etaHEN/games taşıyın oyun formato exfat olanlara Türkçe yama yapılamıyor diye biliyorum istersen o şekilde de indirebilirsin.