PS5 HACK PS5 💩 12.70 Hazır - 13.XX FW Jailbreak Gelebilir (12.40 FW Geliyor Beklemede Kalın)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan PS5 💩 12.70 Hazır - 13.XX FW Jailbreak Gelebilir (12.40 FW Geliyor Beklemede Kalın) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 24,871 kez görüntülenmiş, 527 yorum ve 13 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı PS5 💩 12.70 Hazır - 13.XX FW Jailbreak Gelebilir (12.40 FW Geliyor Beklemede Kalın)
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan rado

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,293
885
113
40
Geliştirici gezine az önce tavırlı bir şekilde 12.70’de kal, eğer bir … gibi davranmayı bırakırsan belki biraz şeker alırsın 🤭 yazmış. Aslında bir uyarı diyebilirim bir şeyler yayınlayacak.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

GÜNCEL

NOT : DÜŞÜK SÜRÜMDEKİLER OLDUĞU YERDE KALSIN FW 12.00 ŞİMDİLİK ALTIN FW POOPSPLOİT + Y2JB

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

ÖNEMLİ NOT : Arkadaşlar bizim ülkemizde bu Exploit olan oyunları temin etmek zor kimse düşük sürümde olan yazılımını 12.70 FW güncellemesin. Hali hazırda 10.20 - 10.60 gibi daha düşük FW'ler kesinlikle güncellemesin onlar Poopsploit kullanarak hızlı JByapabilecekler, konsolları 12.00 FW olan ve altı kişiler çok şanslı, 12.00 FW ve altı Poopsploit'i artık Star Wars ihtiyacı olmadan Y2JB kullanıcaklar. 12.00 FWüstü olanlar 12.01 - 12.40 arası bizim için güvenli alan. Y2JB ve Netflix için, olurda elinizdeki Digital Star Wars, Arcade Sprits varsa yine 12.70 FWgüncellemeyin olurda bir database hatası alır konsolu sıfırlamak zorunda kalırsınız Dijital oyunlarınız gider üzülürsünüz Y2JB imkanınızda gider.

GÜNCELLEME : FW 13.20 JB çıktı 💩 Star Wars gerekli, BD unpatch için. Şimdilik sadece BDJB.

Son düzenleme:

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
826
396
63
Bu müthiş olur piyasadaki neredeyse tamamına yakın cihazın kırılacağı anlamına gelir bu kadar kırılması acaba artık ps5 dönemi bitti de ps6 dönemine mi geçmeye başlıcaz ki 🤔

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,293
885
113
40
Evet 2 yıl içinde PS6 yayınlanacak neslin sonuna geldik diyebiliriz, exploit standartı genelde exploitler bulunduktan sonra hackerone bildiriliyor Geliştirici ödemesini aldıktan sonra anlaşma gereği bulunan FW sürümünden 6 ay veya 1 yıl sonra yayınlanıyor. Aslında bu kadar çok cihazın kırılması bir şey ifade etmiyor. Çünkü asıl kullanıcılar PSN bağımlı ve exploitleri umursamıyorlar. SONY ise zaten kemik kullanıcısını umursuyor gelecek nesilde daha sağlam bir altyapı oluşturuyor bu geliştiricilerden aldığı geri bildirimlerle anlayacağın iki tarafta kârda.

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
826
396
63
Ben bu jenerasyondan bir şey anlamadım ps6da kırılma için ekstra önlem alınırsa çoğu kişi benim gibi geçmeyecek oyunlar pahalı plus kütüphane eski oynadığımız oyunlar var zaten niye geçelim ki?

Ps5 de 5. yılında anca anca piyasada bulunabilecek daha yaygın sürüm yüklü ps5lerde kırılmaya başladı ps4 gibi o da 5. yılında kırıldı ama oyun yok çıkış oyunu bile yoktu zaten ps5in özenmiyor firmalar oyunlar için bilmiyorum eskiden de böyleydi de biz mi farketmiyorduk dicemde değil eskiden gerçekten güzeldi şimdi doğru düzgün oyun çıkmıyor teknolojiye göre heyecanlandıran oyun yok iyi oyun çıkmıyor rekabet yok PlayStation tarafı ne Xbox tarafı eskiden özel oyunları firmalar özenirlerdi Sony kendine özel güzel oyunlar çıkarırdı Xboxda ona karşılık verecek güzel özel oyunlar çıkarırdı hadi onları geç ne Ea ne Ubisoft eskisi gibi değil eskiden teknik imkan sınırlı grafikler zayıf olsa da oyunların zevki vardı gerçekten bizleri de artık alıştırdılar eski aynı oyunların remastred remake filan diye onu geçtim aklıma almayan adamlar Gta oyunu ps3de de oynattı ps4de de oynattı ps5de de oynattı millete şaka gibi adamlar online 13 yıl boyunca aynı oyunu oynattı suç bizde mi yoksa oyuncu topluluğunda mı onu da bilmiyorum artık.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada bekleyenlere iyi haber 12.70e kadar yeni bir çekirdek açığı paylaştı şimdi yani yeni bir jailbreak geliyor bu açık webkit, y2jb ya da netflixnhack gibi diske gerek kalmadan kırılma sağlar umarım.

Son düzenleme:

nuTTy

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 20, 2009
265
55
28
60
Az sabır. Büyük gelişmeler var twitterda. Geliyor gibi artık swrr'siz jailbreak. O oyunu karaborsaya düşürenler beter olsun.

Son düzenleme:

Jailbreak

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 11, 2010
477
282
63
42
Star Wars oyununun kodlarını blu ray disk imajına taşınabildiğinden bahsediliyor yani disk üzerinden kırılacağını söylüyor
Böyle olursa değişen birşey yok sıfır cihazların hiçbiri yine kırılmaz.

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
826
396
63
Star Wars oyununun kodlarını blu ray disk imajına taşınabildiğinden bahsediliyor yani disk üzerinden kırılacağını söylüyor
Böyle olursa değişen birşey yok sıfır cihazların hiçbiri yine kırılmaz.
Ben slim diskli ps5lerin fabrikadan etkinleştirilmiş olarak geliyor diye biliyorum ama dijital cihazlar için iyi haber olmadı bu tabi.

hasan2741

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 23, 2021
38
20
8
Arkadaşlar 12.40 sürümde PS5 Slim Diskli sürüm cihazım var. Daha önce PSN bağlı şekilde uzun süre kullandım ve yakın zamanda güncellemeleri kapattım ve offline moda aldım. Hiç disk tarafını kullanmadım. Bunun aktif olup olmadığını nasıl anlarım?

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
1,986
1,864
113
Hem pandemi vurdu hemde çıkan gereksiz oyunlar.Bence en kötü seri ps5. Şöyle hatırlıyorum 2,3,4 aynı gün çıkan oyunlar sadece 1 ayda yıla yayılacak kadar oyuna doyardık. Şimdi gta6 çıkacak başkada birsey beklemeyin der gibi piyasa🤔