13.60 jailbreak cok sorunlu bence

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Forumun Çöp Kutusu kategorisinde msaygi0633 tarafından oluşturulan 13.60 jailbreak cok sorunlu bence başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 119 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Forumun Çöp Kutusu
Konu Başlığı 13.60 jailbreak cok sorunlu bence
Konbuyu başlatan msaygi0633
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mctuna
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

msaygi0633

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 10, 2026
7
2
3
Kernel checking aio groupsda kalıyor bazen bazende failed hatası veriyor webkitte yeniden başlatındaca cihazı yeniden başlatmıyor siyah ekranda kalıyor tuştan kapatıyorum
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

yeni gelen jb den bahsediyorum

Chassis

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 17, 2025
283
91
28
benim makinam 12.60 daha önce y2jb kullanıyordum. şimdi makinayı sıfırlamadan webkit jb kullanıyorum. aynı sorunu bende yaşıyorum. ilk kırma işlemin makina donuyor kapatmak zorunda kalıyorum. 2. işleminde webkit jb tamamlıyor. sıkıntısız çalışıyor.
webkit jb yi baya geliştirirler ilerde. şu an herkes 11.60 13.60 arası sürümü kullananlar pkg dosyasını çalıştırılmasını bekliyor.
ps5 oyunları pkg uzantıya evrimleşiyor ps4 gibi.

msaygi0633

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 10, 2026
7
2
3
benim makinam 12.60 daha önce y2jb kullanıyordum. şimdi makinayı sıfırlamadan webkit jb kullanıyorum. aynı sorunu bende yaşıyorum. ilk kırma işlemin makina donuyor kapatmak zorunda kalıyorum. 2. işleminde webkit jb tamamlıyor. sıkıntısız çalışıyor.
webkit jb yi baya geliştirirler ilerde. şu an herkes 11.60 13.60 arası sürümü kullananlar pkg dosyasını çalıştırılmasını bekliyor.
ps5 oyunları pkg uzantıya evrimleşiyor ps4 gibi.
Bende beklicem galiba bendede 3-4 seferde anca jb tamamlıyor

mrth87

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 21, 2021
17
5
3
Bende de aynı oluyor. fişi çekmek zorunda kalıyorum. makinaya zararı var mı? Bir kaç kezde sürüm hatası verdi exfat oyun yüklendikten sonra

sallamalla

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2026
300
61
28
Slm 13.20 de tüm ps5 pro çok çok güzel üstelik saros alt versiyonda iken 12.40 t dahilide çalışmaz ile şuan çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...