2g 1.1.4 versiyon Downgrade anlatımı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde MeOMaN tarafından oluşturulan 2g 1.1.4 versiyon Downgrade anlatımı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,534 kez görüntülenmiş, 58 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı 2g 1.1.4 versiyon Downgrade anlatımı
Konbuyu başlatan MeOMaN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan MeOMaN

saygin1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 29, 2010
4
0
1
40
tamam oldu 1.1.4 te herseyı yaptım ama 3.1.3 e nasıl çıkartıcam bulamadım forumda???

saygin1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 29, 2010
4
0
1
40
anlamadımki ben :s

Bump: arkadas 3.1.3 e yukseltmiş yurdışı fake 2g yı ... o nasıl olmus kı

karga

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 27, 2010
23
69
13
45
merhaba

hazırlamış olduğunuz bu klavuz gerçekten çok güzel olmuş ellerinize sağlık.

benim bir problemim var itunes 9u komple kaldırıyorum itunes 7.5 i yüklüyorum. dfu modda iphonei görüyor fakat itunes de restore yerini bulamıyorum 9 da otomatik olarak geliyor. ama 7.5 de gelmiyor.

bu neden olur? :02:

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
merhaba

hazırlamış olduğunuz bu klavuz gerçekten çok güzel olmuş ellerinize sağlık.

benim bir problemim var itunes 9u komple kaldırıyorum itunes 7.5 i yüklüyorum. dfu modda iphonei görüyor fakat itunes de restore yerini bulamıyorum 9 da otomatik olarak geliyor. ama 7.5 de gelmiyor.

bu neden olur? :02:
Restore tuşu yokmu

Recovery mod elma olan moddur

Dfu mod siyah moddur

Her 2 sindede uptade pasif olcaktır

Restore aktif olcaktır

Sen klavyendeki solda ctrl nin üstündeki shift tusu basılı restore tıklayacaksın

Bu şekilde sana atman gereken firmwre seçme penceresi açılacak

Burdan indirdiğin firmware leri seçmelisin

karga

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 27, 2010
23
69
13
45
7.5 i tekrar yüklüyorum birazdan screeshoot alıp buraya ekleyeceğim o zaman ne demek istediğimi anlayacaksınız :)

karga

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 27, 2010
23
69
13
45
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Uploaded with
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Uploaded with

sorun aynen bu şekilde.. bir türlü restore ekranına gelemedim. ama itunes 9 da geliyor direk olarak.

restore modunda kaldı telefon ayrıca DFU modundada aynı şekilde.

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18

Uploaded with

Uploaded with

sorun aynen bu şekilde.. bir türlü restore ekranına gelemedim. ama itunes 9 da geliyor direk olarak.

restore modunda kaldı telefon ayrıca DFU modundada aynı şekilde.
Anladım o zaman yapman gereken önce 3.1.3 orjinal indir 9.1 itunes ile restore yap temiz olsun activication yapamayacak kalcak cihaz imei kayıtlı ise açılır tel

Burdan jailbreak yaparsın

Cydiadan ultrasnow yükler unlock yaparsın =)

Bu 1ci ihtimal burda birşey ters giderse eğer bırak gitsin

Varsa baaşka bir pc ye 7.5 kur dmf modda 1.4 donwgrade leri dene kesin olur

Yok başka pc bulamassan eğer kendi pc nde itunesi tamamen kaldırdığından emin ol

sonra reset atıp 7.5 kur