2g 1.1.4 versiyon Downgrade anlatımı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde MeOMaN tarafından oluşturulan 2g 1.1.4 versiyon Downgrade anlatımı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,500 kez görüntülenmiş, 58 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı 2g 1.1.4 versiyon Downgrade anlatımı
Konbuyu başlatan MeOMaN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan MeOMaN

karga

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 27, 2010
19
60
13
45
2 masaüstü 1 notebook değiştirince oldu :) çok teşekkür ederim çok başarılı bir rehber olmuş ilk yüklemede başarılı oldum.

karga

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 27, 2010
19
60
13
45
Tekara merhaba şimdi yzüdüm yüzdüm kuyruğuna geldim :)

telefona fake imei atamıyorum 1.1.4 sürümünde telefon ziphone den fake imei bölümünden aldığım kişinin içine girdiği imei yi tekrar girip onaylıyorum telefon kapanıp yazılıar geçip açılıyor yazılımda İşlem tamamlandı diyor. telefon açılınca ama tekrar aynı imei de kalıyor. bir programla baktım bl si 46 olarak gözüküyor. onu da downgrade edemedim bir türlü yardımcı olursanız çok sevinirim

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Tekara merhaba şimdi yzüdüm yüzdüm kuyruğuna geldim :)

telefona fake imei atamıyorum 1.1.4 sürümünde telefon ziphone den fake imei bölümünden aldığım kişinin içine girdiği imei yi tekrar girip onaylıyorum telefon kapanıp yazılıar geçip açılıyor yazılımda İşlem tamamlandı diyor. telefon açılınca ama tekrar aynı imei de kalıyor. bir programla baktım bl si 46 olarak gözüküyor. onu da downgrade edemedim bir türlü yardımcı olursanız çok sevinirim

Ziphone 2.6b açın açın ve do it al diyin

Bunu yapıp cihazı kapatıp açtığında hat gelmeli cihaz açılmalıdır

Daha sonra fake imei girişinde giriş yapıp recovery moda alıp cihazın işlem yapmasını kapanıp açılması beklemen gerekir

Açıldığında ise fake imei kabul etmiş olması gerekmekte

Tabi bunlar standartlar =)

karga

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 27, 2010
19
60
13
45
birşey dikkatimi çekti bl 46 ve 39 a düşüremiyorum sanırım bundan kaynaklı bir sorun :S düşürüldü yazıyor fakat yine aynı yine aynı kafayı yemek üzereyim

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
birşey dikkatimi çekti bl 46 ve 39 a düşüremiyorum sanırım bundan kaynaklı bir sorun :S düşürüldü yazıyor fakat yine aynı yine aynı kafayı yemek üzereyim
Onlarla işin yok orjianl firmware kullanacaksın jailbreak yapmayacaksın 1.4 te ziphone ile todo it sonra fake imei burda biryerde takıldın sanırım tamam olarak şu an nerdesin

Yanlış anlayıp yanlış birşey söylememek için soruyorum

karga

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 27, 2010
19
60
13
45
yaptığım işlem sırası şu.

1. dfu moda alıp itunes ile 1.1.4 orj firmware atıyorum.
2. recovery moda alıyor kendini tekrar 1.1.4 atıyorum işlem bitince
3. kremk le hepsini seçip start a basıyorum iphonede yazılar geçmeye başlıyor.
4. ziphone 2.6b yi açıyorum do it all diyorum ve iphone de yine yazılar akmaya başlıyor
5. telefon açılıyor. işlem başarılı gibi görünüyor
6. ziphone 2.6b yi açıp fake imei bölümüne gelip 5ile başlayan eski imesini girip perform actions diyorum

sonuc telefn yüklemesi tamam ama imei değişmiyor.

kullandığım iphone a1203 2g

teşekkürler

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
yaptığım işlem sırası şu.

1. dfu moda alıp itunes ile 1.1.4 orj firmware atıyorum.
2. recovery moda alıyor kendini tekrar 1.1.4 atıyorum işlem bitince
3. kremk le hepsini seçip start a basıyorum iphonede yazılar geçmeye başlıyor.
4. ziphone 2.6b yi açıyorum do it all diyorum ve iphone de yine yazılar akmaya başlıyor
5. telefon açılıyor. işlem başarılı gibi görünüyor
6. ziphone 2.6b yi açıp fake imei bölümüne gelip 5ile başlayan eski imesini girip perform actions diyorum

sonuc telefn yüklemesi tamam ama imei değişmiyor.

kullandığım iphone a1203 2g

teşekkürler
Çok garip herşey normal

İmei kayıt olmuyor diyorsun sanırım

Peki şöyle yap normal olarak 7.5 ituneste 1.4 versiyon at dfu falan olmasın ama

Daha sonra üst versiyon at 2x sürümlerden bir veriyon at jailbrek yap değil orjinal orda bl dosyalarını kullanmanı isteyecek kullan

İşlem bittiğinde Bot Neator mı ne baseband ile alakalı bir işlem gerçekleşecek

Daha sonra 1.4 dfu

Kiremk

Ziphone

Denemek lazım açıkcası değişik bir durum

pr0bl3m

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 13, 2010
10
0
1
44
Bendede aynı sorun var. işlemler normal bir şekilde tamamlanıyor fakat imei de hiç bir değişiklik olmuyor.
Bu sorunun cözümünü yada neden oldugunu , az çok bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim.
Teşekkürler...

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Yeniden İMEİ yazmak için 1.4 versiyona düşüp ziphone kullanmanız gerekmektedir.