3.1.3 OS Yeni Versiyon & redsn0w JailBreak

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde MeOMaN tarafından oluşturulan 3.1.3 OS Yeni Versiyon & redsn0w JailBreak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 20,760 kez görüntülenmiş, 93 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı 3.1.3 OS Yeni Versiyon & redsn0w JailBreak
Konbuyu başlatan MeOMaN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sertan_1843

Negative

V.I.P
Kayıtlı Üyemiz
Tem 24, 2009
115
2
18
32
Konun daha önceki sayfadındada belirmistim alAxoy 3.1.3 jb cıksada ipod touch 3g için uyımlu değil.iphone3gstede olmuyor iphone 3gde oluyor.aynı durum banada olmuştu blackra1n. Rc1 sürümnde recoveryde bırakıyır.benim sansıma 3.1.2 fw itunesten. Restore ediliyordu.....

Bump: Tethered Boot dene olay bağımlı jbdir yabi tam olarak kapamıcan cihazı.kapasan blackra1n ile açıyorsun

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Gene aynı şey oluyor :( "Finish" ten sonra gene siyah ekran, gene arkadaki ışıklar yanıyor, ama hiçbir şey olmuyor :( Kapatıp tekrar açtığımda ise GENE Cydia yok. Bir Jailbreakliyemedik şu iPod'u ya :13:

"Tethered Boot" yapmak gerekiyor galiba. Nasıl yapılır bir fikriniz var mı ?
Yani şimdi hani kapttıgında bazı cihazlar recovery modda kalıyor Negative arkadaşımızın da dediği gibi bunu blackrainle açabiliyordun cihazı kapattıgında

Yanlız sizde jailbrak hiç olmuyor ki zaten versiyonunuz şu anda nedir ?

3.1.2 ise blackrain ile jailbrak yapılamıyormu ?

3.1.3 ise konuda geçen redsn0w işe yaramıyormu ?

Ben bir iphone kullanıcısıyım keşke ipod tum olsa idi yardımcı olmak için elimden geleni yapardım

Konun daha önceki sayfadındada belirmistim alAxoy 3.1.3 jb cıksada ipod touch 3g için uyımlu değil.iphone3gstede olmuyor iphone 3gde oluyor.aynı durum banada olmuştu blackra1n. Rc1 sürümnde recoveryde bırakıyır.benim sansıma 3.1.2 fw itunesten. Restore ediliyordu.....

Bump: Tethered Boot dene olay bağımlı jbdir yabi tam olarak kapamıcan cihazı.kapasan blackra1n ile açıyorsun
Teşekkürler dostum

Alaxoy

Live For The Moment
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 25, 2009
183
0
16
Negative, iPod 2G benim alet. En azından Battery Magic 4'te yazdığına göre.

MeOMaN 3.1.3 versiyonlu redsn0w'da herşey tamamlanıyor, uploading kernel falan bitiyor,Finish dedikten sonra iPod'da siyah ekran + ışık parlaması, blackra1n ile de açılmıyor,tekrar redsn0w yüklesem de açılmıyor. Sorun nedir anlamadım :(

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Negative, iPod 2G benim alet. En azından Battery Magic 4'te yazdığına göre.

MeOMaN 3.1.3 versiyonlu redsn0w'da herşey tamamlanıyor, uploading kernel falan bitiyor,Finish dedikten sonra iPod'da siyah ekran + ışık parlaması, blackra1n ile de açılmıyor,tekrar redsn0w yüklesem de açılmıyor. Sorun nedir anlamadım :(
Orjianal 3.1.3 versiyon kurulumunda sıkıntı oluyormu dostum?

Alaxoy

Live For The Moment
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 25, 2009
183
0
16
Kendim 3.1.3 indirip kurmadım, iTunes'dan restore deyince kendi indirmeye başladı. Ama hiçbir sıkıntı olmadı kurulumunda.

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Kendim 3.1.3 indirip kurmadım, iTunes'dan restore deyince kendi indirmeye başladı. Ama hiçbir sıkıntı olmadı kurulumunda.
Cihaz sağlam çalışıyor 3.1.3 kurulu ama jailbreak olmuyor diyorsun tek değilsin umarım çıkar yeni bişi yaparlar bir çok kişi bekliyor bunu

Negative

V.I.P
Kayıtlı Üyemiz
Tem 24, 2009
115
2
18
32
dostum ipod touch 2gnin olması gerekiyor.Baska bir bilgisayarda deneme sansın olabilirmi?
Uyumlu listesi:ipod touch 2g 1g iphone 3g
uyumlu olmayanlar:İphone 2g ve 3gs ipod touch 3g
Bunlara göze alırsak.Sen baska bilgisayarda dene iste :D

Eklemeyim sen nerden ne zaman ne kadara aldın.bu zamanda teknoloji magasında 2g olmaz.ayrıca 3.1.2 geldiyse versiyonun hic olmaz.sen salla programı!

Alaxoy

Live For The Moment
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 25, 2009
183
0
16
Ne bileyim, ben de 3G sanıyordum, ama MC model (redsn0w'da da 3.1.2 seçtikten sonra "Bu 2G İpod Touch MC modeli mi?" diye soru geliyor) ve Battery Magic 4'te "Your Device" sekmesinde iPod 2nd Gen yazıyor, yanıldığını sanmıyorum ama... Başka bilgisayarda deneyeceğim elbet.

Negative

V.I.P
Kayıtlı Üyemiz
Tem 24, 2009
115
2
18
32
ya zaten 2g sorusu gelecek :D
.O soru iphone 3g ile ipod touch 2gyi ayıran soru.seninki yüzde yüz 3g ve 3.1.3 maalesef yok :(

kutan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 21, 2010
8
0
1
42
başardım

sa meoman abi nasılsın iyisin inş. abicim sonunda başardım telefonun dokunmtiği gitmişti flex filmi yırtılmıstı büyük bir hassasiyet ve çalışmayla onuda basardım telefonu tekrardan 3,1,2 yaptm caslıyor 10 gündür durmadan calısmanın karsılıgını aldım sanada cok ama cok tesekkur ederim telefonucular bana 150 milyon masrf cıkardı yemin ettim kendim yapcam diye yaptımda allaha emanet ol abi iyi calısmalar selametle