3.1.3 OS Yeni Versiyon & redsn0w JailBreak

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde MeOMaN tarafından oluşturulan 3.1.3 OS Yeni Versiyon & redsn0w JailBreak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 20,808 kez görüntülenmiş, 93 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı 3.1.3 OS Yeni Versiyon & redsn0w JailBreak
Konbuyu başlatan MeOMaN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sertan_1843

Alaxoy

Live For The Moment
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 25, 2009
183
0
16
İnşallah piod touch 3g lere uygulanan bir ailbreak de çıkar yakında :(

MeOMaN benim arkadaşımın iPhone'u var 2G Türkcell hatlı ama yurt dışından alınmış ona uygulanabilir mi?

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
İnşallah piod touch 3g lere uygulanan bir ailbreak de çıkar yakında :(

MeOMaN benim arkadaşımın iPhone'u var 2G Türkcell hatlı ama yurt dışından alınmış ona uygulanabilir mi?
2g ler için custom firmware var genelde onlar uygulanıyor ben kullanıyorum sorunda yok

ipod tochlar iphone ile aynı mantık burdaki jailbreak sizde olmuyormu acaba?

Alaxoy

Live For The Moment
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 25, 2009
183
0
16
En son "Rest of this process takes place on your device" diyor,finish e tıklıyorum, ipod da sadece siyah ekran ama arkadaki ışıklar yanıyor ne kadar beklesem de değişmiyor,sonunda kapatıp açıyorum kendim ama Cydia eklenmemiş oluyor :(

3.1.2'ye geri düşürmemin bir yolu var mı acaba?

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
En son "Rest of this process takes place on your device" diyor,finish e tıklıyorum, ipod da sadece siyah ekran ama arkadaki ışıklar yanıyor ne kadar beklesem de değişmiyor,sonunda kapatıp açıyorum kendim ama Cydia eklenmemiş oluyor :(

3.1.2'ye geri düşürmemin bir yolu var mı acaba?
Şu an ipod için jailbreak yapmaya çalıştın olmadımı yeni versiyon mu attın?

Anlayamadım açıkcası

Alaxoy

Live For The Moment
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 25, 2009
183
0
16
Başta 3.1.2 yüklü geldi. Sonra tekrar sizin konunuzdaki .rar'ı (blackweather'dan değil, konuya ataçlı rarı) indirdim,ipod u taktım bilgisayara, programı çalıştırdım, "waiting for reboot" yazısında takıldı,ne kadar uğraştıysam da ipod açılmadı.
Sonunda iTunes dan restore yapmam gerektiğini anladım. herosaint'e sordum güncelleyeyim mi diye dedi ki 3.1.2 indir dedi. İndirdim, ama çift tıkladığımda hiçbir şey olmuyordu, iTunes açılıyordu ama olduğu yerde kalıyordu. Sonunda iTunes'un kendi indirdiği 3.1.3 dosyası ile restore etmekten başka çarem kalmadı.
"Aman neyse 3.1.3" için jailbreak var zaten" dedim ama 3g ler için olmadığını öğrenince yıkıldım.O gü,n bu gündür(2 haftadır :D) çare arıyorum.

nerdale

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 28, 2009
9
0
1
45
jailbreak yaptım zaten ama unlock olmuyor cydia dan redsnow yukledım yıne olmadı nasıl yapıcam 3g16 gb3.1.3 basedand 05.12.01 iphone

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Başta 3.1.2 yüklü geldi. Sonra tekrar sizin konunuzdaki .rar'ı (blackweather'dan değil, konuya ataçlı rarı) indirdim,ipod u taktım bilgisayara, programı çalıştırdım, "waiting for reboot" yazısında takıldı,ne kadar uğraştıysam da ipod açılmadı.
Sonunda iTunes dan restore yapmam gerektiğini anladım. herosaint'e sordum güncelleyeyim mi diye dedi ki 3.1.2 indir dedi. İndirdim, ama çift tıkladığımda hiçbir şey olmuyordu, iTunes açılıyordu ama olduğu yerde kalıyordu. Sonunda iTunes'un kendi indirdiği 3.1.3 dosyası ile restore etmekten başka çarem kalmadı.
"Aman neyse 3.1.3" için jailbreak var zaten" dedim ama 3g ler için olmadığını öğrenince yıkıldım.O gü,n bu gündür(2 haftadır :D) çare arıyorum.

Cihazın kayıtlı ise normal jailbreak yapılıyor sadece yurtdışı cihazlarda unlock olmuyor yani hat olmas

jailbreak yaptım zaten ama unlock olmuyor cydia dan redsnow yukledım yıne olmadı nasıl yapıcam 3g16 gb3.1.3 basedand 05.12.01 iphone
Unlock üzgünüm ki hala çıkması bazı sıkıntılar var bu konu üzerinde dev team in çalışmaları hala sürüyor

Cihazınız tr den alınma ise unlock ihtiyacı duymayacağınızdan sadece tr den alınma cihazlar yüklemeli diye yazmıstık

Bunu görmeden yada es geçerek yükliyen bazı kullanıcılar madur durumda unlock için beklemedeler

Üzgünüm sizde beklemekten başka bir şey yapamassınız

nerdale

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 28, 2009
9
0
1
45
Cihazın kayıtlı ise normal jailbreak yapılıyor sadece yurtdışı cihazlarda unlock olmuyor yani hat olmas

Unlock üzgünüm ki hala çıkması bazı sıkıntılar var bu konu üzerinde dev team in çalışmaları hala sürüyor

Cihazınız tr den alınma ise unlock ihtiyacı duymayacağınızdan sadece tr den alınma cihazlar yüklemeli diye yazmıstık

Bunu görmeden yada es geçerek yükliyen bazı kullanıcılar madur durumda unlock için beklemedeler

Üzgünüm sizde beklemekten başka bir şey yapamassınız
ilgınız icin cok tesekkur ederım bu forumu cok sevıyorum

Alaxoy

Live For The Moment
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 25, 2009
183
0
16
[/B]
iPod touch benimki türkiye den alınma arkası ayna gibi gümüş renk 2G mi 3G mi bilmiyorum Unlock lazım değil heralde :a014(1):