3.1 Firmware çıktı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde MeOMaN tarafından oluşturulan 3.1 Firmware çıktı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,564 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı 3.1 Firmware çıktı
Konbuyu başlatan MeOMaN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan MeOMaN

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
3.1 versiyon Firmware çıktı arkadaşlar sadece orjinal türkiyeden alınma İphone lar kursun

Yurtdısından alan arkadaşlar şimdilik bekleyin UNLOCK yapamassınız aksi takdirde

3.1 versiyon kurulumu içinde İtunes 9 versiyonu gerekmektedir jailbreak içinse sanırım biraz bekleyeceğiz

İtunes'i burdan indirebilirsiniz
:download:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

2g 3.1 firmware
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

3g 3.1 firmware

3gs 3.1 firmware

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Dostum bununla gelen yenilikler nelerdir acaba?
Apple OS 3.1, modem'i SIM Hack işlemini etkisiz kılan 5.08.01 sürümüne yükseltiyor. Adres defteri ve telefon ara yüzüne kopyala ve yapıştır özelliği de ekleniyor.

Apple geçen günlerde iPhone OS 3.1 işletim sisteminin beta sürümünü geliştiricilere verdi. Aldığımız duyumlara göre ufak tefek düzeltmelerle birlikte yazılımın performans optimizasyonu da yapılmış durumda. Build 7C97d sürümü, SIM kilidini kıran uygulamaları engelleyen yeni bir Baseband (5.08.01) güncellemesi ile birlikte geliyor.

Apple iPhone'un bu yeni işletim sistemi ile birlikte açılış ve kapanış sürelerinin kısalacağı söyleniyor. MMS özelliği standart olarak aktif edilmiş durumda. Buna ek olarak Videoları işlemek mümkün olacak. Orijinal video bozulmadan videoları kısaltmak ve kayıt etmek sorun olmayacak. En güzel taraf ise videoları e-posta ile yollanabilmesi.

Kopyala ve yapıştır özelliği telefonun ara yüzünde de kullanılabilecek.

Kopyala ve yapıştır özelliği adres defteri ve telefonun ara yüzüne de taşınmış durumda. Sesli arama fonksiyonu Bluetooth kulalıklar yardımıyla da yapılabilecek. Tüm bunlara ek olarak iPhone'un grafik kalitesi de artacak. Bu yeni sürüm OpenGL ve üç boyutlu modelleme teknolojilerini de destekleyecek.

shiftdelete.net
donanimhaber.com

Bump:
Teşekkürler MeOMaN jailbrek için beklemediyiz :)
Mctuna şu an jailbreak çıkmadı yorumları izlemeye aldık

Sorun şu yurdısından alınma cihazlarda unlock kısa bir zaman içinde yada hiç çıkmayabilir

2.2.1 versiyonunda bazı arkadaşlar bu tongaya düşüp ya 100 lerce tl verip telefoncularda downgrade için modem değiştirdiler

Yada 3.0 çıkmasını beklediler ONUN İÇİN YURTDISI CİHAZLARI KESİNLİKLE YÜKLEMESİN

HagenTr

Bankai!!!
Kayıtlı Üyemiz
Şub 10, 2009
239
1
18
39
Bütün modeller içinmi standart eklendi video desteği yoksa cycorder a mı mahkum kalıcağız gene?

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Bütün modeller içinmi standart eklendi video desteği yoksa cycorder a mı mahkum kalıcağız gene?

Kuran arkadaşlar o özelliğin gelmediğini söylüyor çıkan haberler yersizmiş

Hızlanma batarya süresinde açma harici kaliteli oyunlar için opengl eklesntisi gibi bazı artılar var ama video kayıt yok tabiki ben denemedim jailbreak çıkana kadar kimsenin denemesini tavsiye etmem

HagenTr

Bankai!!!
Kayıtlı Üyemiz
Şub 10, 2009
239
1
18
39
3.0 dan şuan gayet memnunum cihaz zaten gayet hızlandı ve batarya ömrüde bariz şekilde attı, ilgin için teşekkürler

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
3.0 dan şuan gayet memnunum cihaz zaten gayet hızlandı ve batarya ömrüde bariz şekilde attı, ilgin için teşekkürler
3.1 Kurdum bugün kullanıyorum olduksa hızlı geldi bana alıçıp kapanma süresi

Batarya süresinde gelişme var uygulamalarda indecen açılış hız farkı sezdim

Birçok bilmediğim özellik eklenmiş

En çok Hoşuma gideni ise İtunes oldu

Tüm menülerini görüp kontrol edebiliyorsun iconlarını başka sayfalara taşıyaibliyorsun vs vs

fahrmazi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 28, 2009
1
0
1
42
iphone

merhaba arkadaşlar ben kendime ikinci el iphone almıştım ikigün önce güncellemek istedim fakat çok bir bilim yoktu itunes i kullanarak güncellediğimi sandım ama çalışmaz oldu şu an ekranda usb ve itunes i gösteren bir ok var. ben biraz bilgi toplamaya çalıştım fakat eksiklerim var

1.bendeki iphone apple model a1203 16gb (bu model 3g midir 2g midir bilmiyorum )
2. simkart takılı olması gereklimi birde operatör önemlimi
3.kapakta yazılı imei farklı cihazın gösterdiği farklı (kapaktaki imei kayıtlı değil içindeki imei de kayıtdışıdır görünüyor)

bu sürümlerin hangisini yüklemem gerekli cihazın yurt dışından gelip gelmediği hakkında bir bilgim yok
bana yardımcı olursanız çok sevinirim

MeOMaN

Moderator
Moderatör
Nis 12, 2008
687
3
18
Arkakapak aliminium dur onun imei yazdıgına göre 2g dir fake imei kullanıyorsun sanırım su anda elmada kaldıysa sanırım imei ni daha önce kaydetmiştin bu iyi olmuş

Burdan yola çık 1.4 versiyona düş ve ziphone ile

Önce Do it all de cihaz kapanıp açılcak sonra alttaki fame imie tıkla imei gir uygula de tekrar cihaz kapanıp açılcak

Sonrasında

Burdan işlem yapman lazımki üst versiyona direk geçebilesin

Sonra burdan 3.1.2. custom fimware indir istdiğin likten

hangisinden indirmek istersen biini indir uzantısı rar ise .ipsw yap

Peşine burdan

İtunes 9 kurup 3.1.2 custom dosyanı itunes açıp shift basılı iken restore de 3.1.2 firmware nü göster cihaz kursun açılsın son versiyon fake imei li bir cihazın olsun şimdiden hayırlı olsun​