3.95 GEN CFW Çıktı [Yükleme Rehberi]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP Özel Firmware (Hack) kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan 3.95 GEN CFW Çıktı [Yükleme Rehberi] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,854 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP Özel Firmware (Hack)
Konu Başlığı 3.95 GEN CFW Çıktı [Yükleme Rehberi]
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan berkkursat

sojo

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 15, 2009
1
0
1
36
mctuna ılk defa versıyon yukseltıyom kurdum ama popsloader bı turlu yapamadım oyunalr acılıyo ama bı sure sonra donuyo ve atıyo psp bozulcak galıba bı yardım etsen ya mctuna kardes

Bump: bu versıyonu ılk defa yuklucem hıc yuklemedım versıyon ama yukledım de popsloader yapamadım bı turlu oyunu acıyorum bır sure sonra ıs oyundan atıyo nedense bı yardım edermısınız mctuna kardess sımdıden saol

yasco

Forum Admini
Forum Admini
Mar 27, 2008
2,430
2,492
113
39
Siteye Git
mctuna ılk defa versıyon yukseltıyom kurdum ama popsloader bı turlu yapamadım oyunalr acılıyo ama bı sure sonra donuyo ve atıyo psp bozulcak galıba bı yardım etsen ya mctuna kardes

Bump: bu versıyonu ılk defa yuklucem hıc yuklemedım versıyon ama yukledım de popsloader yapamadım bı turlu oyunu acıyorum bır sure sonra ıs oyundan atıyo nedense bı yardım edermısınız mctuna kardess sımdıden saol
posploader versiyonunu 3.52 seçip öyle dene...​

drksngl

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 22, 2009
4
0
1
37
peki bunun için bataryayı pandora yapmak gereklimi? belki saçma bi soru oldu ama kusura bakmayın yeniyim.

drksngl

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 22, 2009
4
0
1
37
ne önerirsiniz mesela ben şu anda 3.71 M33-4 kullanıyorum. bazı oyunları açmıyor o yüzden yükseltme yapmak istiyorum.

berkkursat

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 7, 2010
7
0
1
34
bnim pspim 3.95 daha hiç program ve kırma işlemi yapmadım bu cfw atarsın psp kırılırmı ve bir sorun çıkartırmı acil cevap:22::2lem: