PSP 6.20 PRO B10 Çıktı Kalıcı Fast Recovery ve Permanent Patch

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP GO - PSP 300x V3 Hack kategorisinde yasco tarafından oluşturulan 6.20 PRO B10 Çıktı Kalıcı Fast Recovery ve Permanent Patch başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 178,394 kez görüntülenmiş, 415 yorum ve 308 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP GO - PSP 300x V3 Hack
Konu Başlığı 6.20 PRO B10 Çıktı Kalıcı Fast Recovery ve Permanent Patch
Konbuyu başlatan yasco
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hakan0026

PureMix

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 16, 2011
162
0
16
36
Yasco nasıl psp içinden resim çekiyorsun bide bazı adamlar video çekiyor psp içinden bi anlatırsan sevinirim.

yasco

Forum Admini
Forum Admini
Mar 27, 2008
2,430
2,457
113
39
Siteye Git
programlar bölümünde Psp Ekran Görüntüsü Alma diye bir konu var oraya bakarsan detaylar yazıyo.
video çekimi hiç yapmadım nasıl olduğunuda bilimiyorum....

PureMix

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 16, 2011
162
0
16
36
Link atarmısın bulamadım

Bump:
Oyunları memory card'ta nereye atıyoruz ve oyunları nasıl çalıştırıyoruz (iso cso) ? Bu konuda bilgim olmadığından soruyorum. Yardımcı olursanız sevinirim bu konularda pek bilgili değilim. Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.
pspyi pcye bağladığında memory stick'in anadizinindeki ISO klasörüne at. Eğer ISO yoksa kendin 'ISO' diye klasör aç sonra oyunları içine at xmb menu psp gameden çalıştır oyna :) :tmzyn:

varooll

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 28, 2008
190
20
18
44
Arkadaslar bu versiyon kalıcımı ayrıca her iso cso dosyasını sorunsuz oynatıyormu son sorumda psp go almayı düsünüyorum kendi hafızasına attıgımız iso cso calısıyormu tesekkürler

Turhan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 13, 2010
769
1
18
Yasco nasıl psp içinden resim çekiyorsun bide bazı adamlar video çekiyor psp içinden bi anlatırsan sevinirim.

Cwcheat ile nota tuşuna basınca ScreenShot alabilirsin.Video kaydetme plugin'i ile de video çekebilrsin ama şuan da forumda yok,ben de çok aramıştım bulamamıştım,Sonradan da çekilen videonun gif formatlı olduığunu öğrenince vazgeçtim.​

PureMix

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 16, 2011
162
0
16
36

Cwcheat ile nota tuşuna basınca ScreenShot alabilirsin.Video kaydetme plugin'i ile de video çekebilrsin ama şuan da forumda yok,ben de çok aramıştım bulamamıştım,Sonradan da çekilen videonun gif formatlı olduığunu öğrenince vazgeçtim.​
youtubede bazı adamlar çekmiş remotejoylite ile çekiliyormuş ama ben adamın yaptıklarını yaptım bir türlü beceremedim...

hjo

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 27, 2011
5
0
1
31
Benim psp de 6.20 PRO.B4 Var Bu versiyona geçersem bir problem olurmu .