programlar bölümünde Psp Ekran Görüntüsü Alma diye bir konu var oraya bakarsan detaylar yazıyo.
video çekimi hiç yapmadım nasıl olduğunuda bilimiyorum....
Oyunları memory card'ta nereye atıyoruz ve oyunları nasıl çalıştırıyoruz (iso cso) ? Bu konuda bilgim olmadığından soruyorum. Yardımcı olursanız sevinirim bu konularda pek bilgili değilim. Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.
pspyi pcye bağladığında memory stick'in anadizinindeki ISO klasörüne at. Eğer ISO yoksa kendin 'ISO' diye klasör aç sonra oyunları içine at xmb menu psp gameden çalıştır oyna :tmzyn:
Arkadaslar bu versiyon kalıcımı ayrıca her iso cso dosyasını sorunsuz oynatıyormu son sorumda psp go almayı düsünüyorum kendi hafızasına attıgımız iso cso calısıyormu tesekkürler
Cwcheat ile nota tuşuna basınca ScreenShot alabilirsin.Video kaydetme plugin'i ile de video çekebilrsin ama şuan da forumda yok,ben de çok aramıştım bulamamıştım,Sonradan da çekilen videonun gif formatlı olduığunu öğrenince vazgeçtim.
Cwcheat ile nota tuşuna basınca ScreenShot alabilirsin.Video kaydetme plugin'i ile de video çekebilrsin ama şuan da forumda yok,ben de çok aramıştım bulamamıştım,Sonradan da çekilen videonun gif formatlı olduığunu öğrenince vazgeçtim.