PSP 6.20 PRO B10 Çıktı Kalıcı Fast Recovery ve Permanent Patch

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP GO - PSP 300x V3 Hack kategorisinde yasco tarafından oluşturulan 6.20 PRO B10 Çıktı Kalıcı Fast Recovery ve Permanent Patch başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 178,314 kez görüntülenmiş, 415 yorum ve 308 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP GO - PSP 300x V3 Hack
Konu Başlığı 6.20 PRO B10 Çıktı Kalıcı Fast Recovery ve Permanent Patch
Konbuyu başlatan yasco
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hakan0026

demircibarbar

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 26, 2010
7
0
1
This game cannot be started.The data is corrupted hatası veriyor.Ne yapmalıyım.acil yardım eder misiniz.Psp 3004 6.20

demircibarbar

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 26, 2010
7
0
1
Pro b8 işte.Bundan önce başka bir şey yapmaya gerek var mı?

Bump: Tamam yasco abi.yaptım.teşekkürler

Night

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 6, 2011
11
0
1
40
Patch yaptıgımda psp de sony yazısı gelmeden önce psp kendi kendine kapanıyor sizce neden acaba :S bi kaç defa pili çıkarıp taktıgımda açabiliyorum :s çözmü nedir acaba modelim 2004 v3 . teşekkürler.

atlantisprensi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 13, 2008
99
1
8
İlk satırda gözümden kaçmış sağolsun yazmış yasco. Benim merak ettiğim bir şey var bu Neo Geo emusu 3.71 ve üzeri M33 versiyonlar dışında çalıştırılamıyor mu?

No1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2011
62
0
6
onun hakkında pek bilgim yok ama çalışır diye tahmin edyorum

atlantisprensi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 13, 2008
99
1
8
Açıklamalar biraz detaysız ilk satırdaki.

1.6.20 TN-D yaptım.
2.Sonra hangi programı çalıştıracağım? Program nedir???
3.Ana dizine at derken birkaç ana dizin aynı adda dosya oluyor. Birinde olan diğerinde olmayacağından game içinde kilerin olmayanlarını seçmek karta atmak gerekiyor. Bu da belirtilmemiş..
4.Recovery menü nasıl açılır? Ekran kararıyor bekliyorum bi işlem olmuyor..

Lütfen en bilmeyenin bile rahatlıkla anlayabileceği şekilde en küçük kelime ve detayı da atlamadan şu işlemi anlatın. Saygılar