PSP 6.20 PRO B10 Çıktı Kalıcı Fast Recovery ve Permanent Patch

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP GO - PSP 300x V3 Hack kategorisinde yasco tarafından oluşturulan 6.20 PRO B10 Çıktı Kalıcı Fast Recovery ve Permanent Patch başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 178,314 kez görüntülenmiş, 415 yorum ve 308 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP GO - PSP 300x V3 Hack
Konu Başlığı 6.20 PRO B10 Çıktı Kalıcı Fast Recovery ve Permanent Patch
Konbuyu başlatan yasco
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hakan0026

No1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2011
62
0
6
1. sorunun cevabı:bak kardeşim tn-d ye gerek yok 6.20 yap versiyonunu sonra yasco nun verdiği dosyaları indir psp at
2. Sorunun cevabı:620 PRO UPDATE programını çaıltır X e bas PSP yeniden başlar yada menü gelir versiyonun 6.20 PRO-B8 olmuşsa 620 PERNAMENT PATCH programını çalıştır ilk soruya X ikicnci Soruya O de artık versiyonun kalıcı olarak 6.20 PRO-B8 olmuştur.Oyunları sorunsuz oynarsın.
3.Sorunun cevabı:İndirdiğin Dusyaların içinde PSP diye kalsör varsa direk ana dizine at GAME diye klasör varsa PSP klasörünün içine at GAME değilde Başka isimli dosyalar varsa PSP/GAME klasörüne at çıkan sorulara Tümüne Evet de
4.Soru Versiyonun 6.20 PRO-B8 olmuşsa SELECT tuşuna basman yeterli VSH menü gelir orda RECOVERY MENÜ yazıyor zaten üzerine gelip X e basınca RECOVERY MENU desin

Umarım yardımcı olmuşumdur...

Bump: bu arada fast recovery e pek gerek yok onu silebilirsin PSP n den

Bump: flood için özür dilerim ama TN-D yi geri 6.20 yapamazsan direk TN-D üzerine kurabilirsin sorun çıkmaz

Night

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 6, 2011
11
0
1
40
Patch yaptıgımda psp de sony yazısı gelmeden önce psp kendi kendine kapanıyor sizce neden acaba :S bi kaç defa pili çıkarıp taktıgımda açabiliyorum :s çözmü nedir acaba modelim 2004 v3 . teşekkürler.
Benim soruma bi cevabınız varmı acaba ?

No1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2011
62
0
6
path de ilk soruya X 2. soruya O ya basıp mı yaptınız birde recovery menü ile oynadınız mı

Night

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 6, 2011
11
0
1
40
patch denildiği gibi normal olarak yükledim . oyunda oynadım fakat kapayip açtigimda sony yazısı gelmeden önce makina kendini kapatıyor sorun ne anlamadım ..

No1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2011
62
0
6
Yeşil ışık 20 sn gibi bir süreliğine yanıp sönüyormu yoksa açmanın bir yolunu buldunuzmu

Night

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 6, 2011
11
0
1
40
Biraz beklersem sonraki denememde açılıyor bi kaç sefer denersem tabi. Patch i kaldırdıgımda sorun olmuyor ama normal açılıyor.

No1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2011
62
0
6
hmm çok acayip bir durum peki
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
şu link denermisiniz sdk klsörünü ana dizine diğerlerini GAME ye atın aynıları varsa editleyin

Night

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 6, 2011
11
0
1
40
Peki makinayı açabildiğimde deneyeceğim sonucu yazarım , inşallah olur ilgin için teşekkür ederim.

No1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2011
62
0
6
ö.d olmaz ise fast recovery kullan 10 snde yüklüyor versiyonu geriye

Night

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 6, 2011
11
0
1
40
Olmazsa öyle yapacagım başka çarem yok malesef :/ . teşekkür ederim

Bump: Uzun uğraşlar sonucu açtım patch i sildim makinayi bi laç defa açip kapadım bi sorun yok ama ne zaman patch kursam kapatıyor kendini ilginc. Şu an açılıyor bi probLem yok .