beyler PSP Go makinemi 5.70 ten 6.20 ye çıkarmak istiyorum ama indirdiğim 6.20 update i PSP/GAME icerisinde görmüyor.. dosya EBOOT.PBP 27 MB bu dosyayı nereye kopyalayıp nasıl update yapabilirim ??
beyler PSP Go makinemi 5.70 ten 6.20 ye çıkarmak istiyorum ama indirdiğim 6.20 update i PSP/GAME icerisinde görmüyor.. dosya EBOOT.PBP 27 MB bu dosyayı nereye kopyalayıp nasıl update yapabilirim ??
6.20 OFW içindeki EBOOT.PBP dosyasını PSP/GAME/UPDATEklasörü içine atın UPDATE klasörü yoksa oluşturun bu sefer görecektir.PSP den çalıştırın gelen sorulara X veya Accept diyin işlem bitince PSP yeniden başlar ve versiyonunuz 6.20 olmuştur.Artık 6.20 PRO-B8 kurabilirsiniz.
6.20 OFW içindeki EBOOT.PBP dosyasını PSP/GAME/UPDATEklasörü içine atın UPDATE klasörü yoksa oluşturun bu sefer görecektir.PSP den çalıştırın gelen sorulara X veya Accept diyin işlem bitince PSP yeniden başlar ve versiyonunuz 6.20 olmuştur.Artık 6.20 PRO-B8 kurabilirsiniz.
hocam dediğin gibi yaptım UPDATE klasörü actım Dosyayı gördü ama çalıştırınca "This game cannot be started." diyor. Oyun zannediyor Update i simdi ne yapmalıyım ?
vita çıkınca sanki bütün hayallariniz gerçekleşicek...
durun bakalım bi cihaz çıksın kopya oynatılabilicekmi ne olucak ne kadar kullanışlı ondan sonra alıcam yada almıcam dersiniz bütün herkez psp go nun çıkmasını bekliyodu ama tamamen hayal kırıklığı yarattı herkezde...
Evet arkadaslar bende 5.03 den emekli oldum yasco abi sayesinde 8 aya yaklasık 5.03 Gen-C vardi . Ben sorunsuz hallettim yapamayan arkadaslar olursa yardım edebilirim.
bende verisonunuza uygun deildir diyor. yasco ya 2 oldu mesaj atıyorum cevap yok yardım edın lutfen. bende 6.20 pro b-6 vardı fakat pili çıkarmak zorunda kaldım. 6.35 oldu yine. şimdi yapmaya çalışınca versiyona uygun değildir diyor.