6.20 TN-D Çıktı...

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP GO - PSP 300x V3 Hack kategorisinde yasco tarafından oluşturulan 6.20 TN-D Çıktı... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15,526 kez görüntülenmiş, 60 yorum ve 20 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP GO - PSP 300x V3 Hack
Konu Başlığı 6.20 TN-D Çıktı...
Konbuyu başlatan yasco
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan fatih123

Brook

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 20, 2010
10
0
1
6.35 pro b2 den bu versiyona geçtim gayet güzel bence.....pro b2 de açmadığım dj max 3 bunda çalıştı...psx oyunlarıda çalışıyor.....pro b2 den tek farkı xmb üzerinden oyun açması...iso loader muhtaçız :)....oda görsellik bakımında çok önemli bişey değil :D
Arkadaş, bu oyunu açtığını söylüyorsun ancak bende açılmadı. Ben bu oyunu Hako arkadaşımızın paylaşımından indirdim. Sen nasıl çalıştırdın? Ya da başka çalıştırabilen arkadaşımız var mı? Bana yardımcı olursanız sevinirim:inga:

nss

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 10, 2010
2,404
168
83
bazı pluginler neden olabiliyor seplugins klasörünün yedeğini al ve sil. bana da oılmuştu düzeldi bu yöntem ile:)

Brook

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 20, 2010
10
0
1
bazı pluginler neden olabiliyor seplugins klasörünün yedeğini al ve sil. bana da oılmuştu düzeldi bu yöntem ile:)
Olmadı, inatla da olmuyor. Kendim teknikler geliştirmeye başladım. Çalışan programları birbiryle karıştırıyorum ki, belki eskaza çalışır. Yinede bir sonuç elde edemedim. Dj Max Portable oyunlarından birini bile çalıştırmayı başarmış arkadaşlarım; lütfen bana yardım edin. Hen çıkınca ilk indirdiğim oyunlardan birisi ama hala oynayamıyorum

skullmonkeys

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 26, 2011
304
10
18
Olmadı, inatla da olmuyor. Kendim teknikler geliştirmeye başladım. Çalışan programları birbiryle karıştırıyorum ki, belki eskaza çalışır. Yinede bir sonuç elde edemedim. Dj Max Portable oyunlarından birini bile çalıştırmayı başarmış arkadaşlarım; lütfen bana yardım edin. Hen çıkınca ilk indirdiğim oyunlardan birisi ama hala oynayamıyorum
Dj max portable black square ki tüm oyun otoriteleri tarafından dj max portable serisinin en iyi oyunu olduğu söyleniyor 6.35 pro-b3 te sorunsuz çalışıyor . hatta diğerleride çalışıyor sen nasıl çalıştıramadın anlamadım . ama sana tavsiyem dj max portable black square yi indirmen. keyifli oyunlar diliyorum

raptechno

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 25, 2010
30
0
6
mesaj ile dönüş yaptım usta sana bi kontrol edersin

yusufgursoy

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 5, 2010
5
0
1
36
tamam ama o zamanda siyah erkan kalıyor... :S ekstra yapmam gereken başka birşey yok mu

Bump: kimse ilgilenmiyor mu D ile ?