6.20 TN-D Çıktı...

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP GO - PSP 300x V3 Hack kategorisinde yasco tarafından oluşturulan 6.20 TN-D Çıktı... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15,502 kez görüntülenmiş, 60 yorum ve 20 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP GO - PSP 300x V3 Hack
Konu Başlığı 6.20 TN-D Çıktı...
Konbuyu başlatan yasco
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan fatih123

mvelten

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 7, 2010
2
0
1
43
bunu yapmanın bi zararı varmıdır açılırken sony entertainment yazısı gelmiyor orda açıyor sanırım homebrewleri. diyelim problem çıktı brick olma ihtimali var mı cihazın ?

kural_sız

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 19, 2011
3
0
1
36
ya bana yardımcı olur musunuz?benim psp mde 6.20 ama kıramıorum...baseball dakı kırma işlemini okudum ama bişi anlamadım...bayanım ama psp merakım yuzunden hediye geldi..we oyun oynamak ıstıorum artık pspm le..yardımcı olurmusunuz....

Bump: kimse yokmu yaa:(

Unknown

C/C++ Developer
Moderatör
Ağu 21, 2009
1,165
266
83
ya bana yardımcı olur musunuz?benim psp mde 6.20 ama kıramıorum...baseball dakı kırma işlemini okudum ama bişi anlamadım...bayanım ama psp merakım yuzunden hediye geldi..we oyun oynamak ıstıorum artık pspm le..yardımcı olurmusunuz....

Bump: kimse yokmu yaa:(
Yapmanız gerek tek şey forum içinde 6.20 PRO-B4 Diye aratıp makinaya kurmak zatan konu başlığı altında herşey ayrıntılı şekilde açıklanmış durumda.

şuraya bir bakın isterseniz :
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

SHENMUE53

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 26, 2010
1
0
1
45
Arkadaşlar kolay gelsin.. 6.20 TN-D yükledim.. Çok teşekkür ediyoruım.. Peki oyun oynamak için hangi loaderi kullanmalıyım.. Birde oyunları nerde hangi klasöre kopyalamam gerekiyor.. Teşekkür ediyorum..

No1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 25, 2011
62
0
6
Arkadaşlar kolay gelsin.. 6.20 TN-D yükledim.. Çok teşekkür ediyoruım.. Peki oyun oynamak için hangi loaderi kullanmalıyım.. Birde oyunları nerde hangi klasöre kopyalamam gerekiyor.. Teşekkür ediyorum..
oyunları oynamak için ISO Loader v2 kullan oyunlarıda MS anadizine ISO adlı klasör açıp kopyala sonra ISO Loader v2 psp de kuruluysa girip oyununu seç ve oyna

Bump: arkadaşlar sizce pro-b8 mi tn-d mi iyidir