Al Azif - Mira:
Tek seferde çalisti ama menü acayip kasiyordu. PS4 u uykuya alıp tekrar açtım ve kasmalar gitti. Package installer kısmına girince bir uyarı veriyor bunda ama sorunsuz kuruyor oyunlari. Konsol Rest modeda 1 saat kaldıktan sonra çalışmadı. Kısaca rest mode dışında stabil çalıştığını söyleyebilirim.
Al Azif - Mira(Unofficial):
Orijinal mira da rest mode çalışmadığı için buna geçtim. Bu da tek seferde çalıştı. Yine orijinal mirada olduğu kadar olmasa da menüde takılmalar vardı, rest mode alıp konsolu tekrar açınca gitti onlar. Bunda package installer kısmına girince çıkan hata çıkmadı. Sanırım bu hatayı unofficial da düzeltmişler. Rest mode maalesef bunda da çalışmıyor. Ekstra özellikler de var galiba (remote play gibi) ama beni ilgilendirmediği için bakmadım.
Leeful - HEN:
Mira nın aksine ilk deneyişimde kernel panic oldu 2. deneyişimde ise sistem açıldıktan sonra 3-4 dk bekledim (5.05 de böyle yaparak eski hen versiyonlarında bile %100 başarı sağlıyordum) ardından payload çalıştırdım ve oldu. Menülerde takılma yoktu, package installer kısmında uyarı mesajı çıkarmıyordu.
2 gündür deniyorum ve rest mode sorunsuz çalışıyor. Herhangi bir hata almadım şu ana kadar. Tavsiyem şimdilik bunu kullanmanız. Yazılanlara göre bunda rest modedan çıktıktan sonra remote package installer calismiyorumus. Ben kullanmadığım için bir şey diyemeyecegim bunun hakkında.