PS4 HEN Öğreticiler 6.72 Geçmeyi düşünenler (Son Durum)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler kategorisinde bayraktutan tarafından oluşturulan 6.72 Geçmeyi düşünenler (Son Durum) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14,098 kez görüntülenmiş, 90 yorum ve 12 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler
Konu Başlığı 6.72 Geçmeyi düşünenler (Son Durum)
Konbuyu başlatan bayraktutan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan emrecnty

keremec

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 7, 2020
64
1,646
83
Çalışıyor cache yani çerezleri açarsanız cacheload yapıyor sonra ağı kapatabiliyorsunuz.
Hocam siz hangisini kullanıyorsunuz. Benim için jb yaptiktan sonra kapanmasın yeter. Ekstra özellikler benim için önemli degil. Yani rest mode en stabil calisan olan önemli. Mesela al azifde mira ve mira unoffical var ama unofficalin farkları ne bilmiyorum.

Edit: Al azif hostundan Mira payloadunu çalıştırdım. Tek seferde calisti ama menü acayip kasiyordu. PS4 u uykuya alıp tekrar açtım ve kasmalar gitti. Package installer kısmına girince bir uyarı veriyor bunda ama sorunsuz kuruyor oyunlari. Şu an oyunları kuruyor biraz daha kullandıktan sonra kendi tecrübemi eklerim bu konuya.

Son düzenleme:

mad_080

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 12, 2019
448
368
63
Ben darkmod kullaniyorum su ana kadar ac 3de 1 defa kapandi onun disinda diger oyunlarda sorun olmadi bunun disinda kirma esnasinda kapanma yapabiliyor o da asiri degil.

keremec

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 7, 2020
64
1,646
83
Al Azif - Mira:

Tek seferde çalisti ama menü acayip kasiyordu. PS4 u uykuya alıp tekrar açtım ve kasmalar gitti. Package installer kısmına girince bir uyarı veriyor bunda ama sorunsuz kuruyor oyunlari. Konsol Rest modeda 1 saat kaldıktan sonra çalışmadı. Kısaca rest mode dışında stabil çalıştığını söyleyebilirim.

Al Azif - Mira(Unofficial):

Orijinal mira da rest mode çalışmadığı için buna geçtim. Bu da tek seferde çalıştı. Yine orijinal mirada olduğu kadar olmasa da menüde takılmalar vardı, rest mode alıp konsolu tekrar açınca gitti onlar. Bunda package installer kısmına girince çıkan hata çıkmadı. Sanırım bu hatayı unofficial da düzeltmişler. Rest mode maalesef bunda da çalışmıyor. Ekstra özellikler de var galiba (remote play gibi) ama beni ilgilendirmediği için bakmadım.

Leeful - HEN:

Mira nın aksine ilk deneyişimde kernel panic oldu 2. deneyişimde ise sistem açıldıktan sonra 3-4 dk bekledim (5.05 de böyle yaparak eski hen versiyonlarında bile %100 başarı sağlıyordum) ardından payload çalıştırdım ve oldu. Menülerde takılma yoktu, package installer kısmında uyarı mesajı çıkarmıyordu.
2 gündür deniyorum ve rest mode sorunsuz çalışıyor. Herhangi bir hata almadım şu ana kadar. Tavsiyem şimdilik bunu kullanmanız. Yazılanlara göre bunda rest modedan çıktıktan sonra remote package installer calismiyorumus. Ben kullanmadığım için bir şey diyemeyecegim bunun hakkında.

Son düzenleme:

bayraktutan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 6, 2018
408
1,278
93
30
HEN neden kullanmıyorsunuz. Al Azif 5.05'te çok stabildi ama 6.72 HEN koymadı hala sayfasına. Miraların kendi aralarında çok farkları yok ve çok kötüler menüler arası kasmalar ,makinenin ısınması. Kesinlikle HEN kullanın.

• Beğen
Tepkiler: xtb

keremec

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 7, 2020
64
1,646
83
HEN neden kullanmıyorsunuz. Al Azif 5.05'te çok stabildi ama 6.72 HEN koymadı hala sayfasına. Miraların kendi aralarında çok farkları yok ve çok kötüler menüler arası kasmalar ,makinenin ısınması. Kesinlikle HEN kullanın.
Unoffical Mira da rest mode da Cortladi şimdi sıra hen'de. Menü kasma sorunu PS4 u uyku moduna alıp hemen uyandirdiktan sonra geçiyor. Şimdi hen denedim kernel panic oldu. Mira rest mode dışında gayet stabil bende.

kratos026

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 18, 2015
497
145
43
Sistro hen de sıkıntı yok 1 haftadır 2 kırarken kapandı onun dışında sıkıntı yok

arif02

TR YAMA KING
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 5, 2008
1,751
9,091
113
Bu rest Mode nedek ben anlamadım bende 5.05 bekliyorum bazen ben 5.05 hen yaparken kapanıyor ama olmuyor bütürlü cesaret edip gelemiyorum