PS4 HEN Öğreticiler 6.72 Geçmeyi düşünenler (Son Durum)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler kategorisinde bayraktutan tarafından oluşturulan 6.72 Geçmeyi düşünenler (Son Durum) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14,098 kez görüntülenmiş, 90 yorum ve 12 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 HEN Rehberleri - Öğreticiler
Konu Başlığı 6.72 Geçmeyi düşünenler (Son Durum)
Konbuyu başlatan bayraktutan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan emrecnty

arif02

TR YAMA KING
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 5, 2008
1,751
9,091
113
Xd
Unoffical Mira da rest mode da Cortladi şimdi sıra hen'de. Menü kasma sorunu PS4 u uyku moduna alıp hemen uyandirdiktan sonra geçiyor. Şimdi hen denedim kernel panic oldu. Mira rest mode dışında gayet stabil bende.
Uyku modu oluyor arif02 @arif02
Hım anladım peki 6.72 tavsiye edermisin ben halen 5.05 dayım

mad_080

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 12, 2019
448
368
63
leeful hen test dinlenme modu çalışıyor. bence geçin 6.72ye aşırı kapanma olmuyor.

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,667
57,557
113
@xtb arkadaşımıza link atmıştım. O da denedi zaten.
leeful hen hepsinden biraz daha iyi diyebilirim. Sadece 1 seferliğine mahsus internetinizi açmanız gerekiyor. İşlem tamamlandığında ise artık internete ihtiyacınız kalmıyor.

Load exploit ardından load hen basarsanız kırma işlemi gerçekleşiyor.

2. Seçeneğe basarsanız yukarıdaki işlemleri tek seferde yapıp kırma işlemini yapıyor.

Kırma işlemini yapmadan önce, veya yaptıktan sonra Disable update sekmesine de basabilirsiniz.

Gelelim kapanma konusuna: Kapanma olıyor arkadaşlar, ama diğer hen'lere göre dediğim gibi biraz daha iyi. Bazen de tek seferde kırma işlemi yapabiliyorsunuz.

Tavsiye eder miyim? Kesinlikle ederim. Çünkü bu hen'den çok memnunum. Ayrıca kullanımı çok basit.
keremec @keremec

xsilver

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 22, 2012
112
15
18
PS4 6.72 için kullandığım
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Hepsi sıkıntılı stabil değil.
5.05 de

çok iyi di.
6.72'ye bence geçmeyin şuan da.

keremec

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 7, 2020
64
1,646
83
PS4 6.72 için kullandığım

Hepsi sıkıntılı stabil değil.
5.05 de

çok iyi di.
6.72'ye bence geçmeyin şuan da.
Katılmıyorum. Fix ile uğrasip oyun dosyalarını bozmaktansa 6.72 ye geçilmesini tavsiye ediyorum.

14 Ağustos'ta leeful için mesaj atmıştım yukarıda görebilirsiniz. O zaman leeful üzerinden hen yapmistim ve rest mode kullanarak hala o o gün yaptığım heni kullaniyorum. Yaklaşık 7-8 tane oyunu test amaçlı yükleyip denedim sorunsuz. Üstüne 70 saat civari Ac Odyssey oynadim hiç bir şekilde sorun yok. Tek göze çarpan şey 5.05 de trophy kazanınca tarih ve saatleri yazardı, 6.72 de trophy kazanınca tarih ve saat damgası çıkmıyor. Trophylerde sorun yok, hepsi normal şekilde aciliyor sadece kazanıldığı tarih ve saati kaydetmiyor.

Ayrıca tavsiye, hen yapacaksaniz konsol açıldıktan sonra 5dk civarı bekleyin sonra tarayıcıyı açıp hen yapin.

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,667
57,557
113
Yani bence de artık herkes 6.72'ye geçmeli. Yama konusunda inanın sıkıntı çekiyoruz. yani fix konusunda. Şimdi ben yamayı hazırlıyorum mesela, thisrock84 @thisrock84 de oyunu indirip fix hazırlamak zorunda kalıyor. Çünkü o da şu an 5.05 kullanıyor. Bizim açımızdan zor yani.

Bende bunu
kullanıyorum.

inanpolat

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 17, 2009
147
27
28
47
merhaba ps4 mat kasa kullanıcısıyım.5.05 konsolumu bugün 6.72 sürümüne güncelledim.İlk izlenimim 5.05 çok stabilmiş.6.72 hen malesef hala üzerinde çalışılmaya muhtaç.Fix dosyası beklememek için mecburen geçtim...selamlar

nate86

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 27, 2017
521
404
63
merhaba ps4 mat kasa kullanıcısıyım.5.05 konsolumu bugün 6.72 sürümüne güncelledim.İlk izlenimim 5.05 çok stabilmiş.6.72 hen malesef hala üzerinde çalışılmaya muhtaç.Fix dosyası beklememek için mecburen geçtim...selamlar
5.05 iyi şuan

mad_080

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 12, 2019
448
368
63
bende fixlerden bıktığımdan geçtim pişman mıyım değilim tabiki 5.05 gibi değil ama ilk başlardaki gibi de değil. darkmodder veya hentest kullanabilirsiniz.
kullanımıma göre hentest hızlı ama oyun oynarken kapanma yapıyor darkmmodder kırma esnasında yaparsa kapanma yapıyor.