PS4 Türkçe YAMA 9 Monkeys of Shaolin PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde gserhygrtht tarafından oluşturulan 9 Monkeys of Shaolin PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 455 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı 9 Monkeys of Shaolin PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan gserhygrtht
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan SonerP

gserhygrtht

Yardımsever Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 21, 2024
299
136
43
9 Monkeys of Shaolin PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

9 Monkeys of Shaolin PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Rus geliştirici Sobaka Studio tarafından geliştirilen ve Buka Entertainment ve Ravenscourt tarafından yayınlanan bir dövüş oyunu video oyunudur

Hikaye , 1970'lerin kung fu filmlerinin atmosferini yeniden yaratıyor . Shaolin'in 9 Maymunu'nda , bir balıkçı Shaolin'in ustalarından biri olmak için yola çıkar . Bu yolda hayatın zorluklarıyla karşılaşır, kendine özgü kişiliklere sahip yeni insanlarla tanışır ve intikam ve ölüm hakkında bilgi edinir. Tanıştığı bazı insanlar arkadaşı olurken, bazıları ona ihanet eder. Ancak zorlu yolda karşılaştığı tüm zorluklara rağmen, vatanını ve tüm dünyayı kötülükten kurtararak tarihe adını yazdırmayı seçmiştir.

Oyun dünyası, gerçek tarihi olaylara, yerlere, silahlara ve karakterlere olabildiğince sadık kalmaya çalışsa da, sihir, doğaüstü varlıklar ve diğer fantastik unsurları da içeriyor. Bu kurgu, Çin fantastik türü Wuxia'da alışılageldiği gibi, gerçek tarihle mistisizm ve masalların birleşimidir

Dir dir dinlediği için Castellanos @Castellanos a teşekkür ederim yön gösterdi bir şekilde yardımcı oldu ( başkası olsa çoktan engellemişti beni )

Bana oyun çevirisi için destek veren MyBe&Ka @MyBe&Ka ( onun sayesine inanılmaz denilen oyunları çevirdi ) nerde ne yapmam gerektiğini o öğretti

Oyunu ve update burdan ( link ölürse ) update
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Oyun için hako @hako 'ya ne desem az oyun konusunda destek istenilince yazıp cevap veriyor anlatıyor part part olması benim için avantaj hdd yerininiz azsa istediğiniz yere taşıyorsunuz

TÜRKÇE ÇEVİRİ

MAKİNE ÇEVİRİ

TEKNİK DESTEK
MYBE&KA

PS4 PORT VE DÜZENLEME
GSERHYGRTHT

OYNANIŞ VİDEOSU

EKLENECEK...

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

MyBe&Ka

TR YAMA KING & PROGRAMMER
Kayıtlı Üyemiz
Mar 15, 2022
392
1,604
93
Rus geliştirici Sobaka Studio tarafından geliştirilen ve Buka Entertainment ve Ravenscourt tarafından yayınlanan bir dövüş oyunu video oyunudur

Hikaye , 1970'lerin kung fu filmlerinin atmosferini yeniden yaratıyor . Shaolin'in 9 Maymunu'nda , bir balıkçı Shaolin'in ustalarından biri olmak için yola çıkar . Bu yolda hayatın zorluklarıyla karşılaşır, kendine özgü kişiliklere sahip yeni insanlarla tanışır ve intikam ve ölüm hakkında bilgi edinir. Tanıştığı bazı insanlar arkadaşı olurken, bazıları ona ihanet eder. Ancak zorlu yolda karşılaştığı tüm zorluklara rağmen, vatanını ve tüm dünyayı kötülükten kurtararak tarihe adını yazdırmayı seçmiştir.

Oyun dünyası, gerçek tarihi olaylara, yerlere, silahlara ve karakterlere olabildiğince sadık kalmaya çalışsa da, sihir, doğaüstü varlıklar ve diğer fantastik unsurları da içeriyor. Bu kurgu, Çin fantastik türü Wuxia'da alışılageldiği gibi, gerçek tarihle mistisizm ve masalların birleşimidir

Dir dir dinlediği için Castellanos @Castellanos a teşekkür ederim yön gösterdi bir şekilde yardımcı oldu ( başkası olsa çoktan engellemişti beni )

Bana oyun çevirisi için destek veren MyBe&Ka @MyBe&Ka ( onun sayesine inanılmaz denilen oyunları çevirdi ) nerde ne yapmam gerektiğini o öğretti

Oyunu ve update burdan ( link ölürse ) update
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Oyun için hako @hako 'ya ne desem az oyun konusunda destek istenilince yazıp cevap veriyor anlatıyor part part olması benim için avantaj hdd yerininiz azsa istediğiniz yere taşıyorsunuz
Eline emeğine sağlık. Tebrik ederim :)

gserhygrtht

Yardımsever Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 21, 2024
299
136
43
Eline emeğine sağlık. Tebrik ederim :)
Ben Chatgpt tanıştıran ve yamaları düzenleyen sensin :=) şaka bir yana senin sayende bir işe yaradım elimde olan türkçe yamaları da düzenleri ileride onlarıda paylaşırız

gserhygrtht

Yardımsever Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 21, 2024
299
136
43
Oyunu videosunu izleyin ondan sonra indirin ( demek istediğim izleyen çoğu kimse indirecek yamayı )
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Eline koluna sağlık.
MyBe&Ka @MyBe&Ka teşekkür etsin herkes bence benim gibi pcden programdan az anlayan birini 1 haftada 1 ekranda 5 cmd dosyası calışırken buldum ben

Son düzenleme:

MyBe&Ka

TR YAMA KING & PROGRAMMER
Kayıtlı Üyemiz
Mar 15, 2022
392
1,604
93
Son düzenleme: