acil yardım (gözünüzü seviyim yardım edin)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS2 Teknik Servis kategorisinde garneturx-mz tarafından oluşturulan acil yardım (gözünüzü seviyim yardım edin) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,648 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS2 Teknik Servis
Konu Başlığı acil yardım (gözünüzü seviyim yardım edin)
Konbuyu başlatan garneturx-mz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan insan

garneturx-mz

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 31, 2014
15
1
3
ben şey oyunları seviorum pes fifa felan dövüş oyunları nba 2k felan onlarda plusta bedava değil ya ecfw die bi şey çıktı sonra yok yani bi şey arkadaşlar

garneturx-mz

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 31, 2014
15
1
3
ya arkadaşlar çok saolun teşekkür ederim tavsiyeleriniz ve bilgilerinizi benle paylaştığınız için ya şu ülkede adam gibi birisiylen konuşmak zor şu ülkede sizlere çok teşekkür ediorum saolun ps vita için bi bilgim daha oldu ama param olursa ben cillop gibi laptop alcam istediğim her şeyi yaparım onunla

insan

Tanrı Türk'ü korusun*
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 4, 2009
1,417
215
63
O kadar umutsuz olma canım.Bu ülkede hala ümit veren ve adam gibi olan çok kişi var,ne zaman soracağın birşey olursa çekinmeden foruma gel.
Ama dediğim gibi oyun için pc almanı tavsiye etmem.Ayrıca laptop, ram dışında upgrade edilemediği için oyun için hiç uygun değildir.En kuvvetli laptop bile seni en fazla 3 sene güncel oyunlarda taşır.Pc oyun oynamak için en elverişsiz araçtır.Ama illa ki ben alırım ve oyun oynarım diyorsan o zaman masaüstü pc al ki sürekli yenileyebilesin yani upgrade yapasın.

garneturx-mz

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 31, 2014
15
1
3
insan kardeş verdiğin bilgiler ve paylaşımların için çok teşekkür ediorum bende masaüstü bilgisayar var ama ekran kartı felan ram felan düşük pes 2009 yükledim oda demo yani demoyu oynayabildim bu seferde harddiskkin hafızasını yer kapladı pes 2012 aldım arkadaştan yüklenmedi

insan

Tanrı Türk'ü korusun*
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 4, 2009
1,417
215
63
Senin pc çok eski o zaman,paran olunca bir değişiklik yapasın.

Evet ps plus kredi kartı ister,havale ile filan ödeme imkanı yok.