Alırım bir hayırlı olsun

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Nintendo Switch Genel Kategorisi kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan Alırım bir hayırlı olsun başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 759 kez görüntülenmiş, 53 yorum ve 15 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Nintendo Switch Genel Kategorisi
Konu Başlığı Alırım bir hayırlı olsun
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Avorter

portagas

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 30, 2011
774
3,253
93
Ben şahsen hayran kaldım teknolojisine. İlgi alanım FF serisi ve Persona oyunları olsa da bir sürü güzel port oyunlar da var. Hatta FC 26 yı bile portlamışlar ama dosya sayısı 27bin gibi bir şey olduğu için makineyi katletmesin diye yüklemedim :D
Sonynin vermediği desteği bağımsız geliştiriciler verdi. Android,gamecube oyunlari falan portlardilar, Nintendo Ds, Dreamcast emülatörü ve daha farklı birçok geliştirme yaptılar tebrik ediyorum gerçekten. Keşke Sony biraz ilgilenseydi konsoluyla 😅

lostgem

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 18, 2010
259
95
28
Hayırlı olsun, bende aldım köşede duruyor ilk nintendo konsolum.

Son düzenleme:

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,175
3,026
113
40
Takas makas bi şekilde almalıyım şimdi evde 1 varken yanına 2 alınmaz 😅🤣😂
Yani mantıklı olan o olur, olurda alırsan sistem sürümü 20.0.0 ise güzel 20.1.5 kadar çok iyi şimdilik garanti firmware’ler, ama altıysa 20.0.0 için bir oyun alman gerekecek. Her oyun olmuyor bu arada, Switch 1 desteği ve exploit’ler için 20.0.0 sürümü gerekli

lostgem

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 18, 2010
259
95
28
Yani mantıklı olan o olur, olurda alırsan sistem sürümü 20.0.0 ise güzel 20.1.5 kadar çok iyi şimdilik garanti firmware’ler, ama altıysa 20.0.0 için bir oyun alman gerekecek. Her oyun olmuyor bu arada, Switch 1 desteği ve exploit’ler için 20.0.0 sürümü gerekli
Bendeki sürüm 20.1.5 ilk aldığımda kart etkinleştirmesi gerekiyordu kartım olmasada eski flash kartı takıp güncelledim ve konsolu kaldırdım.

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,175
3,026
113
40
Bendeki sürüm 20.1.5 ilk aldığımda kart etkinleştirmesi gerekiyordu kartım olmasada eski flash kartı takıp güncelledim ve konsolu kaldırdım.
Benimde surum 20.1.5 cikti kutudan, Eski flash kart dedigin ne, tam anlamadim onu. Konsolu aktif kullanmiyorsan en %50 sarj ile tut arada ac bataryayi biraz bosalt ve doldur sana tavsiyem bu arada

Son düzenleme: