Ben şahsen hayran kaldım teknolojisine. İlgi alanım FF serisi ve Persona oyunları olsa da bir sürü güzel port oyunlar da var. Hatta FC 26 yı bile portlamışlar ama dosya sayısı 27bin gibi bir şey olduğu için makineyi katletmesin diye yüklemedim
Sonynin vermediği desteği bağımsız geliştiriciler verdi. Android,gamecube oyunlari falan portlardilar, Nintendo Ds, Dreamcast emülatörü ve daha farklı birçok geliştirme yaptılar tebrik ediyorum gerçekten. Keşke Sony biraz ilgilenseydi konsoluyla
Yani mantıklı olan o olur, olurda alırsan sistem sürümü 20.0.0 ise güzel 20.1.5 kadar çok iyi şimdilik garanti firmware’ler, ama altıysa 20.0.0 için bir oyun alman gerekecek. Her oyun olmuyor bu arada, Switch 1 desteği ve exploit’ler için 20.0.0 sürümü gerekli
Yani mantıklı olan o olur, olurda alırsan sistem sürümü 20.0.0 ise güzel 20.1.5 kadar çok iyi şimdilik garanti firmware’ler, ama altıysa 20.0.0 için bir oyun alman gerekecek. Her oyun olmuyor bu arada, Switch 1 desteği ve exploit’ler için 20.0.0 sürümü gerekli
Benimde surum 20.1.5 cikti kutudan, Eski flash kart dedigin ne, tam anlamadim onu. Konsolu aktif kullanmiyorsan en %50 sarj ile tut arada ac bataryayi biraz bosalt ve doldur sana tavsiyem bu arada