Amatör Sticker Yapımı

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Donanım kategorisinde hayalet45fb tarafından oluşturulan Amatör Sticker Yapımı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,392 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Donanım
Konu Başlığı Amatör Sticker Yapımı
Konbuyu başlatan hayalet45fb
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yhut

BİgMac

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 9, 2009
57
1
8
Konunun mesajlarına baksan göreceksin nasıl yaptığımı...
Cs2de resmi ve şablonu açıyoruz.Resmi alıyoruz Ctrl+A sonra Ctrl+X yapıyoruz sonra şablonumuza tıklayarak Ctrl+V yapıyoruz.Sonra
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
gördüğünüz yerden multiplyi seçiosunuz ve arkadaşın yaptığı gibi oluyo.

HAYLAZZZ

Erişim Engelli
Tem 29, 2009
69
0
6
Arkadaşlar gerçekten harika oldu yav..çok teşekkürler bide ön kapak içinde bişeyler ayarlasak hiç fena olmaz.:)

Kaancer

Programmer *
Kayıtlı Üyemiz
Haz 15, 2009
37
0
6
İsteyen Eklentideki Black Ops stickerını kullaabilir ben çıkarttım kullanıyorum:a023:

furkan_tr

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 19, 2009
66
0
6
36
Black ops u yaptım biraz zor oldu sıgdırmak ama güzel oldu :) Eline saglık

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

alibaris

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 12, 2011
15
0
1
35
Arkadaşım anlatım çok güzel olmuş. Eline sağlık ama bi video koysan(Adobe photoshop cs5 için).2 saattir uğraşıyorum. Ama bir türlü yapamadım.Ağlıyacağım artık :02::02::02::a026(1):

auxut

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 2, 2010
28
0
1
29
Abi bubun birde pspnin ön tarafı için bişiler yapabilirmiyiz aca benimkinin önü çok çizik çok kötü duruyoda...