PS5 Yardım ampr emu hakkında

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde coolcarlos7 tarafından oluşturulan ampr emu hakkında başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 135 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı ampr emu hakkında
Konbuyu başlatan coolcarlos7
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan coolcarlos7

coolcarlos7

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 23, 2020
285
135
43
Arkadaşlar 10.01 pro cihazım var, 007 first, wolverin gta 5 tarzı oyunlar oynamak istiyorum dahili ssd'de ama ampr emu gerekiyormuş, ne yaptıysam bu emu işşini kuramadım bana sıfırdan yardımcı olabilecek var mı? y2jb kullanıyordum webkite geçtim.

aksu01

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 15, 2011
468
109
43
Arkadaşlar 10.01 pro cihazım var, 007 first, wolverin gta 5 tarzı oyunlar oynamak istiyorum dahili ssd'de ama ampr emu gerekiyormuş, ne yaptıysam bu emu işşini kuramadım bana sıfırdan yardımcı olabilecek var mı? y2jb kullanıyordum webkite geçtim.
ben ps5 pro 11.00 cihazım var. 007 yi kurdum oynayabiliyorum.
hiç ampr emu yükleyeceksin diyen olmadı

anar-abasow

TR YAMA KING
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 26, 2023
483
1,713
93
kurulacak bişey yok. dosya içinde geliyor o. 10.01 olduğu için önerim pkg indirmen kullanman

sub_zero

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 9, 2026
11
3
3
shadowmount içinde update ampr emulator from github seçeneğini aktif ederek ampr güncelleniyor. bu şekilde oyun açılabilir. ancak ampr emulator konsolda çökmeye sebep olabilir. bunu dikkate almalısınız.