MuhoPSP Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Şub 25, 2012 97 5 8 33 Siteye Git Şub 13, 2013 #11 Dona dona oyun oynamak isteyen arkadaşlar deneyebilir denenmiştir
sinaziel Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Ara 7, 2011 36 13 8 Siteye Git Mar 4, 2013 #12 1- Bu kontrollerle oyun oynanmaz, tuşlar ekranı kapatıyor ve dokunmatik olduğundan istediğin tuşa kolay kolay basamıyorsun, L ve R tuşları kullanılamayacak noktada. 2- Çok basit bir oyunu bile o telefonda doğru düzgün çalıştıramadı.
1- Bu kontrollerle oyun oynanmaz, tuşlar ekranı kapatıyor ve dokunmatik olduğundan istediğin tuşa kolay kolay basamıyorsun, L ve R tuşları kullanılamayacak noktada. 2- Çok basit bir oyunu bile o telefonda doğru düzgün çalıştıramadı.
Burki_can Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Haz 22, 2012 187 11 18 Ağu 15, 2013 #13 Galaxy s2(i-9100p) telefonuma yükledim patapon gta pes fifa çalıştırıyo kasmadan Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Galaxy s2(i-9100p) telefonuma yükledim patapon gta pes fifa çalıştırıyo kasmadan Sent from my iPhone5 using Tapatalk
psp_gs Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz May 12, 2011 1,606 74 48 Ağu 15, 2013 #14 andorid için apk link çalışmıyor link verebilimisiniz lütfen ?
portagas TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI DESTEK OLAN ÜYEMİZ Eki 30, 2011 895 3,554 93 Ağu 15, 2013 #15 psp_gs' Alıntı: andorid için apk link çalışmıyor link verebilimisiniz lütfen ? Genişletmek için tıkla ... Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
psp_gs' Alıntı: andorid için apk link çalışmıyor link verebilimisiniz lütfen ? Genişletmek için tıkla ... Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Unknown C/C++ Developer Moderatör Ağu 21, 2009 1,165 266 83 Ağu 15, 2013 #16 Bende kullaniyorum sadece minis oyunlarda denedim sikinti yok GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
Bende kullaniyorum sadece minis oyunlarda denedim sikinti yok GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
psp_gs Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz May 12, 2011 1,606 74 48 Ağu 15, 2013 #17 Galaxy S3 de kasıcak hali yok ya deniyorum hemen
ketcap Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Eki 31, 2009 185 2 18 Ağu 15, 2013 #18 şimdi psp oyunlarını note 2 de oyuyacakmıyız anlamadım bişey ve oyunu nası ve nereye atacaz anlatım olsa
şimdi psp oyunlarını note 2 de oyuyacakmıyız anlamadım bişey ve oyunu nası ve nereye atacaz anlatım olsa
Unknown C/C++ Developer Moderatör Ağu 21, 2009 1,165 266 83 Ağu 15, 2013 #19 ketcap' Alıntı: şimdi psp oyunlarını note 2 de oyuyacakmıyız anlamadım bişey ve oyunu nası ve nereye atacaz anlatım olsa Genişletmek için tıkla ... ben bunu kullanıyorum: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. programı açtıktan sonra load diyerek iso,cso uzantılı oyunu programa gösteriyorum ve oyun çalışıyor. Başkada birşey yapmaya gerek yok.
ketcap' Alıntı: şimdi psp oyunlarını note 2 de oyuyacakmıyız anlamadım bişey ve oyunu nası ve nereye atacaz anlatım olsa Genişletmek için tıkla ... ben bunu kullanıyorum: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. programı açtıktan sonra load diyerek iso,cso uzantılı oyunu programa gösteriyorum ve oyun çalışıyor. Başkada birşey yapmaya gerek yok.
ketcap Kayıtlı Üye Kayıtlı Üyemiz Eki 31, 2009 185 2 18 Ağu 15, 2013 #20 Unknown' Alıntı: ben bunu kullanıyorum: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. programı açtıktan sonra load diyerek iso,cso uzantılı oyunu programa gösteriyorum ve oyun çalışıyor. Başkada birşey yapmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla ... tüm psp oyunları oynanıyormu kardeş
Unknown' Alıntı: ben bunu kullanıyorum: Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. programı açtıktan sonra load diyerek iso,cso uzantılı oyunu programa gösteriyorum ve oyun çalışıyor. Başkada birşey yapmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla ... tüm psp oyunları oynanıyormu kardeş