APR emu Oyunlar Hakkında

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan APR emu Oyunlar Hakkında başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,993 kez görüntülenmiş, 257 yorum ve 19 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı APR emu Oyunlar Hakkında
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan maoex

muratincee

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Haz 23, 2023
849
406
63
Yeni bir şey geliyor ama tam olarak nedir bilmiyorum bende 😅
Bu neden büyük bir olay? PS5 donanımını kullanarak yerel yükleme - mevcut yöntemlerden çok daha hızlı APR Emu ile uğraşmaya gerek yok Açık klasörlere gerek yok exFAT/ffpkg/vb. imajlara gerek yok PFSC/PSF sıkıştırma yükü yok Açık klasör kurulumlarından daha küçük yer kaplar Bu format, kurulum gerektirmeyen bağımsız bir dosya olarak çalışır (ve dahili SSD'lerde kullanılabilir!) Geleneksel olarak mevcut formatlarla sorun yaşayan Unity oyunlarıyla (Evergate bir Unity oyunudur) uyumludur ArkSama'nın dediği gibi: "Bu yereldir, emülatör veya başka bir şey yok; oyun A53 kullanılarak otomatik olarak yüklenir."
Özetle: Bu, esasen PKG benzeri oyun yüklemesidir. Eğer halka açık olarak yayınlanır ve geliştiriciler tarafından desteklenirse, büyük bir adım olabilir ve mevcut birçok geçici çözümü gereksiz hale getirebilir.
Düzenleme: Açıklığa kavuşturmak gerekirse, bu, formatın çalıştığını ve tam ölçekli yayına neredeyse hazır olduğunu gösteren ilk prototip çalışmadır. ArkSama henüz oyunu halka sunmadı

sonayorkun

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 14, 2009
290
12
18
Siteye Git
Hocam sistem yazılımı 10.01 yapmak istediğim şey ise;
Expeditions A Mudrunner Game PS5 oyununu açmak idi. Ne yaparsam yapayım oyun ana menüde X tuşuna basın kısmında kalıyor açılmıyor. Kstuff ile denedim, shadowmount ile denedim, backport elf pluginini aktif edip denedim yok. Zaten APR emu olarak başka oyun denememistim ama bu oyunu açmayı başaran arkadaşlar olmasına rağmen bende olmadı. Aslinda Exfat ya da ffpkg gibi formatlara çevirip açmayı denemedim ama mantıken sadece klasör halinde paylaşıldığı için bu şekilde açıldığını varsayarak bende ne hikmetse açılmadı işin özü bu.

Benim de sürüm 10.01 bende harici SSD değil de harici USB HDD var tek fark bu ama zaten HDD de olsa SSD de olsa mantıken açması gerekiyor.
Kayıtlı veriler var diye sıfırlamak zor geliyor açıkçası. Yapamazsam zaten PS4 sürümü ile idare edeceğim. Onu denedim sorunsuz açıyor zaten de ben olmuşken PS5 sürümü olsun istemiştim.
sıfırlama o oyunda aynı problem bende de var

babacandır

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2019
521
223
43
Yayinlandi 1 saat once a53 chipi uzerinde tam kontrol yani FakePKG diyebiliriz. AMPR emu tarih oldu artik guvenlik islemcisi tam olarak kullaniliyor native code calistirilabiliyor artik tam jailbreak diyebiliriz

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Zeco veda ederken paylasti proje ArkSama'nin
Ne ypabilabilir yani bundan sonra biz ne yapabiliriz

lostgem

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 18, 2010
294
113
43
Bu neden büyük bir olay? PS5 donanımını kullanarak yerel yükleme - mevcut yöntemlerden çok daha hızlı APR Emu ile uğraşmaya gerek yok Açık klasörlere gerek yok exFAT/ffpkg/vb. imajlara gerek yok PFSC/PSF sıkıştırma yükü yok Açık klasör kurulumlarından daha küçük yer kaplar Bu format, kurulum gerektirmeyen bağımsız bir dosya olarak çalışır (ve dahili SSD'lerde kullanılabilir!) Geleneksel olarak mevcut formatlarla sorun yaşayan Unity oyunlarıyla (Evergate bir Unity oyunudur) uyumludur ArkSama'nın dediği gibi: "Bu yereldir, emülatör veya başka bir şey yok; oyun A53 kullanılarak otomatik olarak yüklenir."
Özetle: Bu, esasen PKG benzeri oyun yüklemesidir. Eğer halka açık olarak yayınlanır ve geliştiriciler tarafından desteklenirse, büyük bir adım olabilir ve mevcut birçok geçici çözümü gereksiz hale getirebilir.
Düzenleme: Açıklığa kavuşturmak gerekirse, bu, formatın çalıştığını ve tam ölçekli yayına neredeyse hazır olduğunu gösteren ilk prototip çalışmadır. ArkSama henüz oyunu halka sunmadı
Bunu arksama denilen kişi yayınlamadı "
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
" kendi hesabında böyle bir gönderi veya açıklama yok, Bunu "
" paylaştı ve şuan son kullanıcı için bir şey ifade etmiyor.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

muratincee

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Haz 23, 2023
849
406
63
Bunu arksama denilen kişi yayınlamadı "
" kendi hesabında böyle bir gönderi veya açıklama yok, Bunu "
" paylaştı ve şuan son kullanıcı için bir şey ifade etmiyor.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
Eğer yazdıklarımı okuduysan zaten ben kendi sayfasında paylaştığını yazmadım sadece bu olay gerçeleşirse olacaklardan bahsettim olaylar sadece X hesabında dönmüyor bilgine konunun daha açıklayıcı olması açısından
bu linki seyret dediklerimden anlarsın

Portal3

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 28, 2023
452
182
43
Özet geç diyen için kısaca kstuff vs. Ayarlar nasıl olmalı
Arkadaşlar şöyle birşey oldu. Ps5 te sıkıştırma, itemsflowda dosya taşıma vs. İşlemler yapıyordum.Sonra işlemler bittikten sonra menüde veya depolamaya bakarken ps5 kapandı. Biraz da ses çıkarak. Bu ses çıkarak kapanma daha önceden returnal oyununda da olup kapanmıştı ama bu sefer dosyalar doğrulanıp başlamadı.Sonra güvenli modda başladı tek seçenek olarak 8.madde vardı. Kendim güvenli moda alıp 7. seçenekle sıfırladım tabi jailbreak save vs. gitti. Şimdi ps5i kırdım fakat aynı sorunla uğraşmamak için size danışmak istedim. Ftp kullanmak istemiyorum. Hariciden itemsflowla dahiliye atıyorum. İtemsflowun shadowmount ile çakıştığı yazılıyor ama kullanan da var. Bende aylardır normal shadow mount ile (plus olmayan) itemsflow u kullanıyordum bir sorun olmuyordu apr dir exfat falan derken kurcalayınca böyle oldu.Daha apr oyun denemek kısmet olmadı. Etahen in için de kstuff var deniyor.Ama kstuff değiştirmek istediğimizde sonuçta kstuff dosyasını değiştiriyoruz. Etahenin içinde varsa nasıl değişiyor onu da anlamadım. Şimdi kırdım ama text dosyası, kstuff, shadowmount, etahen, itemsflow nasıl olmalı tavsiye almak istedim. Yani bir kere yapayım uzun süre götürsün. Buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler.

Son düzenleme:

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,265
113
41
Özet geç diyen için kısaca kstuff vs. Ayarlar nasıl olmalı :)
Arkadaşlar şöyle birşey oldu. Ps5 te sıkıştırma, itemsflowda dosya taşıma vs. İşlemler yapıyordum.Sonra işlemler bittikten sonra menüde veya depolamaya bakarken ps5 kapandı. Biraz da ses çıkarak. Bu ses çıkarak kapanma daha önceden returnal oyununda da olup kapanmıştı ama bu sefer dosyalar doğrulanıp başlamadı.Sonra güvenli modda başladı tek seçenek olarak 8.madde vardı. Kendim güvenli moda alıp 7. seçenekle sıfırladım tabi jailbreak save vs. gitti. Şimdi ps5i kırdım fakat aynı sorunla uğraşmamak için size danışmak istedim. Ftp kullanmak istemiyorum. Hariciden itemsflowla dahiliye atıyorum. İtemsflowun shadowmount ile çakıştığı yazılıyor ama kullanan da var. Bende aylardır normal shadow mount ile (plus olmayan) itemsflow u kullanıyordum bir sorun olmuyordu apr dir exfat falan derken kurcalayınca böyle oldu.Daha apr oyun denemek kısmet olmadı :D Etahen in için de kstuff var deniyor.Ama kstuff değiştirmek istediğimizde sonuçta kstuff dosyasını değiştiriyoruz. Etahenin içinde varsa nasıl değişiyor onu da anlamadım. Şimdi kırdım ama text dosyası, kstuff, shadowmount, etahen, itemsflow nasıl olmalı tavsiye almak istedim. Yani bir kere yapayım uzun süre götürsün. Buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler.

Sana tavsiye her zaman son surum AMPR emu kullan oyunlarda, AMPR Emu oyunlari Dahili hafizaya yukleme derim M2 varsa sorun yok ama dahili deneysel daha. birde itemzflow kullanma sahne disinda kaldi artik

Deniz36

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 26, 2023
719
610
93
Sana tavsiye her zaman son surum AMPR emu kullan oyunlarda, AMPR Emu oyunlari Dahili hafizaya yukleme derim M2 varsa sorun yok ama dahili deneysel daha. birde itemzflow kullanma sahne disinda kaldi artik
itemzflow kullanma sahne disinda kaldi artik demişsiniz ben item kullanıyorum 10.01 siz şuan oyunları hangi güncel program ile açıyorsunuz ne kullanmamızı tavsiye edersiniz ampr emuda bir tek itemde ghoat kinghts oyununu acamadım onun dışında hepsini actım

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,265
113
41
itemzflow kullanma sahne disinda kaldi artik demişsiniz ben item kullanıyorum 10.01 siz şuan oyunları hangi güncel program ile açıyorsunuz ne kullanmamızı tavsiye edersiniz ampr emuda bir tek itemde ghoat kinghts oyununu acamadım onun dışında hepsini actım
shadow Mount plus ve kstuff lite tek başına yeterli dostum

Deniz36

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 26, 2023
719
610
93
shadow Mount plus ve kstuff lite tek başına yeterli dostum
kstuff 1.07 onu mu kullanıyorsunuz birde bu kstuff 1.07 bildigim beta sürüm olarak çıktı şimdilik acaba yanlışmı biliyorum bende kendi capımda araştırma yapıyorum tam sürüm çıktı mı yoksa benim mi haberim yok